Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η MINDHAUS ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Ο. ΑΕ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ...

Η MINDHAUS ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Ο. ΑΕ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΝΕΜΕΑ

Η Mindhaus, εταιρεία στρατηγικής τουριστικού marketing και μέλος του V+O Group, ξεκίνησε συνεργασία με τον Όμιλο επιχειρήσεων του κυρίου Σπύρου Λαφαζάνη, έναν εκ των πλέον εξειδικευμένων Ομίλων Οινικής Παραγωγής, ο οποίος πέραν της «ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Οινοποιητική ΑΕ» έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την εξαγορά του ιστορικού οινοποιείου «ΝΕΣΤΩΡ», στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, η Mindhaus αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την τοποθέτηση στην αγορά του Ομίλου του κυρίου Σπύρου Λαφαζάνη, καθώς και τη χάραξη και διαχείριση της επικοινωνιακής στρατηγικής για την ανάπτυξη σχέσεων με Εταίρους, Φορείς και Μ.Μ.Ε., σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Στόχος των επιχειρήσεων του Ομίλου – του οποίου οι θυγατρικές ενασχολούνται με διαφορετικές δραστηριότητες πάντα σχετικές με το κρασί, το απόσταγμα και το αμπέλι- είναι η επικοινωνία της ιστορίας και της τεχνογνωσίας που κατέχει στην οινοποίηση και, παράλληλα, η αξιοποίηση και η προβολή της δυναμικής που διαθέτει τόσο η ΠΟΠ Νεμέας όσο και η Μεσσηνία, στον τομέα του οινικού τουρισμού, πάντα σε συνεργασία με την Mindhaus που εξειδικεύεται στον τομέα τουριστικού marketing.

Με πάνω από 70 χρόνια ιστορία στην οινοποίηση, ο Όμιλος επιχειρήσεων του κυρίου Σπύρου Λαφαζάνη διαθέτει δύο οργανωμένες και σύγχρονες οινοποιητικές μονάδες στην Πελοπόννησο, στις περιοχές της ΠΟΠ Νεμέας και της Μεσσηνίας, με την παραγωγή  κρασιών υψηλής ποιότητας και με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε 10 χώρες. Βασικές επιδιώξεις του Ομίλου είναι η αξιοποίηση των ιδιαίτερων ποικιλιών κάθε περιοχής, χρησιμοποιώντας μια πολυετή εμπειρία στον τομέα της αμπελουργίας, της οινοποίησης και της απόσταξης και διατηρώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της άριστης σχέσης ποιότητας-τιμής.

«Η εταιρεία μας για πολλά χρόνια ασχολείται με την παραγωγή κρασιών και αποσταγμάτων από σταφύλι, στην πιο μεγάλη και πολυποίκιλη  αμπελουργική Γη, αυτή της Πελοποννήσου. Όντας τα οινοποιεία μας μέσα στη φύση και τα αμπέλια, προσπαθούμε με γνώση και μεράκι για την καλύτερη αξιοποίηση και ανάδειξη  των αμπελοοινικών της ποιοτικών χαρακτηριστικών. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινά η συνεργασία μας με την Mindhaus, μια εταιρεία με σπουδαίους ανθρώπους και αναγνωρισμένο κύρος. Από κοινού θα κάνουμε πιο γνωστά τα αμπελοτόπια, τις ποικιλίες, τα κρασιά και την γαστρονομία των περιοχών μας, τις αρετές και το τεράστιο τουριστικό ενδιαφέρον ώστε περισσότεροι άνθρωποι, Έλληνες και ξένοι, να τα γνωρίσουν και να τα απολαύσουν», δήλωσε ο κύριος Σπύρος Λαφαζάνης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.