Αρχική Βραβεία Διάκριση για την Ελληνική Hotelwize στα βραβεία του Travel Weekly, τα πλέον...

Διάκριση για την Ελληνική Hotelwize στα βραβεία του Travel Weekly, τα πλέον αναγνωρισμένα των Η.Π.Α. για τον Τουριστικό Κλάδο

Η Hotelwize, η καινοτόμα Ελληνική πλατφόρμα για την ανάπτυξη website ξενοδοχείων, βραβεύτηκε με το Silver Award στα 2021 Travel Weekly Magellan Awards στην κατηγορία Online Travel Services – Overall-Technology Solutions.

Η λύση της Hotelwize

Η Hotelwize αναπτύχθηκε από ειδικούς στον τομέα του τουρισμού και των ξενοδοχειακών website για να προσφέρει εντυπωσιακά και αποτελεσματικά website σε κάθε τύπο καταλύματος, σε εξαιρετική σχέση κόστους-ποιότητας. Κάθε κατάλυμα μπορεί να έχει πλέον το website που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του, αναπτυγμένο από την ομάδα τής Hotelwize, σε μόλις 7 ημέρες!

Τα website που αναπτύσσονται από τη Hotelwize διακρίνονται για την ασυναγώνιστη ταχύτητα εμφάνισης του περιεχομένου με αξιολόγηση από  το εξειδικευμένο εργαλείο της Google που φτάνει έως και 99%, για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας με anti-hacking αρχιτεκτονική, για την ευρεία γκάμα διασυνδέσεων με τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές, αλλά και για το εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανανεώνουν εύκολα και άμεσα το περιεχόμενο του website τους.

Η Hotelwize έχει ήδη να επιδείξει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με εκατοντάδες πελάτες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

To περιοδικό Travel Weekly και τα βραβεία Magellan Awards
Το Travel Weekly είναι το μέσο με την μεγαλύτερη επιρροή στην Βορειοαμερικανική τουριστική αγορά, σε ό,τι αφορά την παροχή ειδήσεων, έρευνας, απόψεων και αναλύσεων σχετικά με τον ταξιδιωτικό κλάδο.

Τα Magellan Awards βραβεύουν την παροχή εξαίρετου design, marketing και υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα του τουριστικού κλάδου που έχει να κάνει με Φιλοξενία, Τουριστικούς Προορισμούς, Κρουαζιέρα, Διαδικτυακές Υπηρεσίες, Αεροπορικές Εταιρίες, Αεροδρόμια, Ταξιδιωτικά Πρακτορεία, Tour Operators και Επίγειες Μεταφορές. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους ηγέτες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι κρίνουν τις συμμετοχές βάσει ενός προτύπου αριστείας που βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία του Travel Weekly.

Η βράβευση της Hotelwize στα 2021 Travel Weekly Magellan Awards αποτελεί ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που αναδεικνύει την ποιοτική υπεροχή της εταιρίας τόσο στα website που δημιουργεί όσο και στο επίπεδο εξυπηρέτησης προς τα ξενοδοχεία που την επιλέγουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.