Αρχική Δήμοι Η Visa ανακοινώνει την πρωτοβουλία “Visa for Athens”

Η Visa ανακοινώνει την πρωτοβουλία “Visa for Athens”

Με το πρόγραμμα «Visa for Athens». η Visa δεσμεύεται να στηρίξει μέσω του Δήμου Αθηναίων έργα βιώσιμης ανάπτυξης για την πόλη

Η Visa ανακοινώνει το πρόγραμμα «Visa for Athens», που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2021, με στόχο να στηρίξει τον Δήμο Αθηναίων σε δράσεις που αφορούν την ανάπλαση και διατήρηση της Αθήνας για τις μελλοντικές γενιές, προωθώντας ταυτόχρονα την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών τόσο από τους Έλληνες κατόχους καρτών όσο και από τους επισκέπτες της πόλης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, δωρεά της Visa θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση έργων που θα προσθέσουν αξία στην πόλη, και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της καθημερινής ζωής για τους πολίτες και επισκέπτες της Αθήνας.

Με το άνοιγμα πολλών αγορών και την επακόλουθη επιστροφή του ταξιδιού, το πρόγραμμα ‘Visa for Athens” απευθύνεται και στους τοπικούς επιχειρηματίες προκειμένου αυτοί να  ενθαρρύνουν τους κατοίκους της πόλης και τους επισκέπτες της, που κατέχουν κάρτες Visaνα τις χρησιμοποιούν, καθιστώντας τους με αυτόν τον τρόπο βασικούς πυλώνες του έργου.

Η ανανεωμένη τοποθέτηση του brand της Visa που ανακοινώθηκε πρόσφατα μέσω της καμπάνιας «Γνωρίστε τη Visa: ένα δίκτυο που εργάζεται για όλους», υπογραμμίζει τον σκοπό της εταιρείας να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται. Η πρωτοβουλία αυτή, που εστιάζει στη βιώσιμη και υπεύθυνη τουριστική ανάπτυξη για την πόλη, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του οράματος της Visa.

H συνεργασία θα προβληθεί μέσω στοχευμένων ενεργειών μάρκετινγκ, που θα παρουσιάζουν τα οφέλη του προγράμματος, καθώς και ανεξερεύνητες γωνιές της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.visa.gr/visa-for-athens.htm

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.