Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη στην Αθήνα του Αναπληρωτή Υπουργού για τη Δημοσιονομική πολιτική της Γαλλικής...

Επίσκεψη στην Αθήνα του Αναπληρωτή Υπουργού για τη Δημοσιονομική πολιτική της Γαλλικής Κυβέρνησης, κ. Olivier DUSSOPT

Celestyal Cruises

Ο κ. Olivier DUSSOPT, Αναπληρωτής Υπουργός, υπεύθυνος για τη Δημοσιονομική πολιτική της Γαλλικής Κυβέρνησης,  πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθήνα, τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021.
Ο Υπουργός συζήτησε με τον κ. Χρήστο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ, Υπουργό Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας με αντικείμενο τα οικονομικά θέματα της μελλοντικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία αναλαμβάνει η Γαλλία από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον κ. Γιώργο ΠΙΤΣΙΛΗ, Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με τον οποίο θα συζητήσουν για την ενίσχυση της διμερούς
συνεργασίας σε θέματα τελωνειακά και φορολογικά.
Το απόγευμα, ο Olivier DUSSOPT συζήτησε με τον κ. Θεόδωρο ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ, Αναπληρωτή Υπουργό, υπεύθυνο για τη Δημοσιονομική πολιτική και το Σχέδιο Ανάκαμψης με θέμα την ανταλλαγή εμπειρίας στα θέματα εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Ανάκαμψης.

Τέλος μετέβει στη Βουλή των Ελλήνων για μια συνάντηση με τον κ. Φραγκίσκο ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ, συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου, για ανταλλαγές γύρω από το θέμα των δημόσιων πολιτικών κατά τη διάρκεια της Γαλλικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, συζήτησε με τον κ. Ιωάννη ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ, Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς και με τον αντιναύαρχο Θεόδωρο ΚΛΙΑΡΗ, Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με αντικείμενο τις προοπτικές ενίσχυσης της διμερούς και ευρωπαϊκής συνεργασίας στη Μεσόγειο.
Επίσης, ο Olivier DUSSOPT συναντήθηκε με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, κ. Γιάννη ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.