Αρχική Αθλητικά Δυναμικό “παρών” της Κύπρου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και την έκθεση...

Δυναμικό “παρών” της Κύπρου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και την έκθεση Marathon Expo 2021

Δυναμικό

Δυναμικό το “παρών” της Κύπρου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας πριν λίγες ημέρες (13-14/11/21),  με «αφετηρία» το φιλόξενο περίπτερο του Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου στην έκθεση Marathon EXPO (10-13/11/21) και μία μεγάλη κλήρωση, στην οποία τρεις δρομικές διοργανώσεις της Κύπρου, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ (https://www.limassolmarathon.com), ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας (https://larnakamarathon.com) και ο 23ος Logicom Cyprus Marathon (www.logicomcyprusmarathon.com) προσέφεραν διαμονή και δωρεάν συμμετοχές σε πέντε συνολικά τυχερούς δρομείς!

Στις 13 Νοεμβρίου 2021 ο Δημήτρης Κυριακίδης, γιος του Κύπριου Μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, παρέλαβε, τιμής ένεκεν, τη φλόγα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου, κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα αγωνίστηκε στα 10 χλμ. Συνολικά στα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5χλμ. και του Μαραθωνίου συμμετείχαν φέτος περίπου, 600 δρομείς από Κύπρο, ιδιώτες και μέλη σωματείων.

Στις 14 Νοεμβρίου, η Κύπρος ήταν παρούσα στο Καλλιμάρμαρο με την Λειτουργό Μάρκετινγκ του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου (ΥΦΥΤ), κ. Ιωάννα Χατζηκωστή – καθότι το ΥΦΥΤ (www.visitcyprus.com) αποτελεί θεσμικό συνεργάτη του Μαραθωνίου – και φυσικά με τον Υπουργό Υγείας της Κύπρου, κ. Χατζηπαντέλα. 

Ο κ. Χατζηπαντέλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού της Ελλάδας, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, κ. Σοφία Σακοράφα, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρο Καπράλο και άλλους εκπροσώπους του πολιτειακού και αθλητικού κόσμου της Ελλάδας. Τέλος, προέβη στην βράβευση της 2ης αθλήτριας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου ΣΕΓΑΣ, κ. Κατερίνας Ασημακοπούλου, η οποία τερμάτισε επίσης 2η στον Μαραθώνιο της 14/11/21. 

Παρουσία Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου στην 36η Philoxenia (12-14/11/21) με νέο λογότυπο και νέα χρώματα

Δυναμικά και φέτος το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου (ΥΦΥΤ) συμμετείχε στην 36η έκθεση Philoxenia, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και εμπορικών επισκεπτών της βιομηχανίας του τουρισμού, στο πλαίσιο της έκθεσης που υλοποιήθηκε από την ΔΕΘ-HELEXPO.

Η παρουσία στην έκθεση έγινε με στόχο την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και με φόντο τα φωτεινά χρώματα του νέου λογοτύπου ΥΦΥΤ, Love Cyprus. 

Το σταντ ΥΦΥΤ επισκέφθηκαν ο Yπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Yφυπουργός Εσωτερικών – Μακεδονίας Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, κ. Σπύρος Μιλτιάδους, όπως και άλλοι εκπρόσωποι του πολιτειακού και πολιτικού χώρου. Το προσωπικό του σταντ του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου ενημέρωσε τους επισκέπτες και τους οργανωτές ταξιδίων που βρέθηκαν στη έκθεση για τις δυνατότητες του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου.

Εγιναν επίσης επαφές με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας και buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Η Κύπρος συμμετείχε στην έκθεση τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για COVID-19, όπως άλλωστε έχει επιδείξει μέχρι τώρα πολύ καλές επιδόσεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας, σημειώνοντας ποσοστό εμβολιασμού άνω του 80% και παρουσιάζοντας, πολύ χαμηλό δείκτη θετικότητας, περίπου 0,5%. #visitcyprus

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.