Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συμφωνία Βασίλη Κικίλια με ανώτατα στελέχη της TUI για έναρξη δραστηριότητας στην...

Συμφωνία Βασίλη Κικίλια με ανώτατα στελέχη της TUI για έναρξη δραστηριότητας στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2022 – Στο επίκεντρο η Αθήνα

Ο Υπουργός Τουρισμού​ Βασίλης Κικίλιας, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και Διευθυντή Οικονομικών (CFO) της​ TUI​ Group,​ Sebastian Ebel​ και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Διευθυντή Εταιρικών και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ομίλου,​ Thomas Ellerbeck.

Ο κ. Κικίλιας συμφώνησε με τα ανώτατα στελέχη του Ομίλου, ότι για το 2022 η​ TUI​ θα ξεκινήσει σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς από τα τέλη Μαρτίου, ενώ οι κ.κ.​ Ebel​ και​ Ellerbeck​ χαρακτήρισαν την Ελλάδα ως έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς της​ TUI​ παγκοσμίως και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι την επόμενη τουριστική περίοδο ο Όμιλος θα ξεπεράσει το ορόσημο των 3 εκατομμυρίων επισκεπτών στη χώρα μας, που είχε επιτευχθεί το 2019.

Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν και θέματα συνεργασίας που αφορούν την​ TUI​ Academy​ στην Αθήνα, καθώς και θέματα βιωσιμότητας όπου και αναλύθηκε το έργο του​ TUI​ Care​ Foundation​ συνολικά και ειδικότερα το πρόγραμμα βιώσιμου τουρισμού του Ομίλου στην Κρήτη, το οποίο συνδέει τον τουρισμό με την αγροτική και αλιευτική δραστηριότητα, προσφέροντας στους επισκέπτες του νησιού μια αυθεντική βιωματική τουριστική εμπειρία.

Ο Υπουργός Τουρισμού προέβαλε επίσης τις δυνατότητες ανάδειξης της Αθήνας ως προορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, με τα στελέχη της​ TUI​ να εκφράζουν το έντονο ενδιαφέρον τους για την προοπτική αυτή.

  1. Στο πλαίσιο αυτό, στη συνάντηση με την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού​ Λαμπρινή Καρανάσιου-Ζούλοβιτς​ και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης​ Ευγένιο Βασιλικό, που πραγματοποιήθηκε αργότερα, ο κ. Κικίλιας παρουσίασε στους εκπροσώπους των ξενοδόχων την πρόταση της​ TUI​ και συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα συνάντηση εργασίας μεταξύ των δύο φορέων, για την περαιτέρω ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος της πόλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.