Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο επίκεντρο σημαντικών γεγονότων το Makedonia Palace

Στο επίκεντρο σημαντικών γεγονότων το Makedonia Palace

Το ιστορικό ξενοδοχείο Makedonia Palace βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια των σημαντικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες.

Η διοικητική ομάδα της Pfizer, που κατέφτασε από την Αμερική, επέλεξε για την διαμονή της το Makedonia Palace, στο πλαίσιο της επίσκεψής της για τα εγκαίνια του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Πρωθυπουργού και πληθώρας θεσμικών και τοπικών φορέων.

Παράλληλα, η φετινή βράβευση της διοργάνωσης «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» έφερε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το σύνολο σχεδόν των μελών της Συμβουλευτικής και Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος από όλη την Ευρώπη. Επέλεξαν για την διαμονή τους καθώς και για την εκδήλωση του επίσημου δείπνου το Makedonia Palace. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου καθώς και Πρόεδροι κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.