Αρχική FedHATTA Προετοιμασίες για το μεγάλο συνέδριο της ένωσης τουριστικών γραφείων της Γερμανίας –...

Προετοιμασίες για το μεγάλο συνέδριο της ένωσης τουριστικών γραφείων της Γερμανίας – DRV

Προετοιμασίες για το μεγάλο συνέδριο της ένωσης τουριστικών γραφείων της Γερμανίας - DRV
Celestyal Cruises

Σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. και την DRV, o ΗΑΤΤΑ με την συντονιστική υποστήριξη της Ομοσπονδίας FedHATTA, βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας του ετήσιου συνεδρίου της Γερμανικής Ένωσης  Τουριστικών Γραφείων, DRV.
Η Γερμανική Ένωση επέλεξε την Ελλάδα για την συνάντηση των μελών της, κάτι το οποίο σημαίνει ευρεία προβολή για την χώρα μας, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα τουριστική αγορά – αλλά και σειρά επαφών και συζητήσεων με τους Έλληνες συμμετέχοντες στην διοργάνωση. Μάλιστα, θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας την σημαντικότητα της χρονικής περιόδου στην οποία διοργανώνεται το συνέδριο, σε σχέση με την πανδημία και την εμπιστοσύνη που εμπνέει ως ασφαλής προορισμός.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου υβριδικά, με πολυπληθή φυσική παρουσία και online μετάδοση.

Η διοργάνωση θα συμβάλλει καθοριστικά στις επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών επαγγελματιών του οργανωμένου τουρισμού και φέρει ευκαιρίες συνεργασίας, εξωστρέφειας και ισχυρών επαγγελματικών δεσμών με μια ισχυρή αγορά για τη χώρα μας, εν όψει της ερχόμενης, καθοριστικής χρονιάς για την αποκατάσταση του διεθνούς και ελληνικού τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.