Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Μετά το τέλος της σημερινής εκλογικής διαδικασίας της ΈΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ εκλέχτηκαν για το  νέο Δ.Σ. με τριετή θητεία, οι παρακάτω (με σειρά ψήφων):

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Ζαφείρης Γεώργιος

Καραουλάνης Βασίλειος

Αγριγιάννη Δήμητρα

Κοντορίζος Γρηγόριος

Μποτσιβάλης Γεώργιος

Χρυσοστομίδου Χριστίνα

Βενιέρη Ευαγγελία

Στάμου Γεώργιος

Ασδεράκης Βασίλειος

Αναπληρωματικά Μέλη:

Οικονόμου Γεωργία

Τσαμπαρλής Ερωτόκριτος

Για την ελεγκτική επιτροπή:

Τσέλιου Δέσποινα

Αναγνώστου Δημήτριος

Παντελής Δημήτριος

Για την ΠΟΞ

Τακτικά μέλη:

Ζαφείρης Γεώργιος

Μπαρούτας Αθανάσιος

Καραουλάνης Βασίλειος

Αγριγιάννη Δήμητρα

Κοντορίζος Γρηγόριος

Μποτσιβάλης Γεώργιος

Για Β’ βάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Ζαφείρης Γεώργιος

Καραουλάνης Βασίλειος

Αγριγιάννη Δήμητρα

Χρυσοστομίδου Χριστίνα

Ευχαριστούμε το Domotel Xenia Βόλου για την φιλοξενία και ιδιαιτέρως την κα. Πόπη Γιαμάκου, την κα. Ιωάννα Προύσαλη και την κα. Χρύσα Μιλάνου για τη σημαντική τους βοήθεια στην διεξαγωγή των εκλογών. Ευχαριστούμε και όλους τους συναδέλφους και όλες τις συναδέλφισσες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, εμπιστοσύνη που μεταφράζεται σε ευθύνη-υποχρέωση για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. 

Ακολούθησε εκδήλωση που όμως λόγω του αιφνίδιου θανάτου της Φώφης Γεννηματά, δεν μπόρεσαν να παραστούν η Υφυπουργός Τουρισμού, η Υφυπουργός Παιδείας και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, που ήταν καλεσμένοι για να απευθύνουν χαιρετισμό. Επί τη ευκαιρία, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας & Αντιπρόεδρος του ΙΤΕΠ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κος. Κώστας Λεβέντης, με θέμα «Το έργο και η συμβολή του ΙΤΕΠ στην στήριξη των θέσεων του ΞΕΕ»

Σε χαιρετισμό της στην εκδήλωση η Αντιπεριφερειάρχης κα. Δωροθέα Κολυνδρίνη αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στις υποδομές της περιοχής.

Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο βουλευτής Μαγνησίας, κος. Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης σε ότι αφορά την προσέλκυση επιδοτούμενων πτήσεων, που μπορούν να αφιχθούν στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο Προϊστάμενος Ελέγχου, Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας της Διεύθυνσης Τουρισμού (ΠΥΤ) Θεσσαλίας, κος Νικόλαος Σαρούκος, αλλά και η νέα αντιδήμαρχος τουρισμού του Δ.Βόλου, κα. Γεωργία Μποντού-Τοκαλή. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κληθεί σε συνεδρίαση το  νέο Δ.Σ. για να εκλέξει Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.