Αρχική Δήμοι Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ, Στέφανου Δ. Βλαστού με τον Δήμαρχο...

Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ, Στέφανου Δ. Βλαστού με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και επίσκεψη στη Μαρίνα Καλαμαριάς στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 85η ΔΕΘ

Στο πλαίσιο της συνάντησης του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ ΑΕ, Στέφανου Δ. Βλαστού με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στο περιθώριο της παρουσίας του στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ, ο κ. Ζέρβας προσέφερε στον κ. Βλαστό αναμνηστικό δώρο

Την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε., Στέφανος Δ. Βλαστός. Στη διάρκεια του τριημέρου των εγκαινίων της Έκθεσης, περιηγήθηκε στα περίπτερα και παρακολούθησε την ομιλία του Πρωθυπουργού.

 

Στο περιθώριο της παρουσίας του στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ ο κ. Βλαστός συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στη διάρκεια της οποίας τα δύο μέρη είχαν την ευκαιρία, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας τους, να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση ακινήτων της ΕΤΑΔ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στο παράκτιο μέτωπο της πόλης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ στάθηκε στη σημασία που αποδίδει η Διοίκηση της Εταιρείας στην εποικοδομητική συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, έτσι ώστε να προκρίνονται από κοινού βέλτιστες λύσεις αξιοποίησης ακινήτων του χαρτοφυλακίου της, όπου αυτό κρίνεται πρόσφορο και εφικτό, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την ικανοποίηση  του για τη γόνιμη συνεργασία του Δήμου με  την ΕΤΑΔ και εξήρε την πρωτοβουλία της ΕΤΑΔ για τη λειτουργία του Πάρκινγκ Θεσσαλονίκης ως Επιχειρηματικής Μονάδας της, παρέχοντας  700 θέσεις  στάθμευσης σε ένα πολυσύχναστο, κομβικό και κατεξοχήν εμπορικό σημείο της πόλης.

Επίσης, ο κ. Βλαστός επισκέφτηκε τις Επιχειρηματικές Μονάδες της ΕΤΑΔ στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στο παράκτιο μέτωπο καθώς και το Κλιμάκιο της Εταιρείας, όπου συναντήθηκε με τους εργαζομένους και αντάλλαξε απόψεις για τους στόχους και την πορεία αξιοποίησης ακινήτων της ΕΤΑΔ στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα την ανάπτυξη κέντρων logistics στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνέχεια παρευρέθηκε  στην ημερίδα που διοργάνωσε στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), με τίτλο: «Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ο ρόλος των Δημοσίων Επιχειρήσεων και η Στρατηγική κατεύθυνσης προς το μέλλον», ένα  θέμα κρίσιμης σημασίας   για τη στρατηγική της ΕΤΑΔ, καθώς η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό στοιχείο του σχεδιασμού για την αξιοποίησή της ακίνητης περιουσίας του χαρτοφυλακίου της.  

 

Μετά το πέρας αυτής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Καλαμαριάς,  ιδιοκτησίας της ΕΤΑΔ, στο πλαίσιο του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση της, μαζί με τον Υπουργό Μακεδονίας –Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΣΥΠ, Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρη Πολίτη .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.