Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Η επόμενη ημέρα του τουρισμού ξεπροβάλλει πολύ καλύτερη από...

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Η επόμενη ημέρα του τουρισμού ξεπροβάλλει πολύ καλύτερη από την προηγούμενη

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Η επόμενη ημέρα του τουρισμού ξεπροβάλλει πολύ καλύτερη από την προηγούμενη

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού αποτελεί μία ευκαιρία για απολογισμό, ανασυγκρότηση και σχεδιασμό της επόμενης ημέρας ανάπτυξης και ανάκαμψης του ελληνικού τουρισμού.

Ο ελληνικός τουρισμός δοκιμάστηκε και κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στην μεγάλη πρόκληση της πανδημίας και των σοβαρών προβλημάτων που αυτή προκάλεσε στο εγχώριο και διεθνές τουριστικό προϊόν.

Οι προοπτικές δυναμικής ανάπτυξης του τουρισμού θα παρουσιαστούν από τις 12-14 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στην 36η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIΑ.

Η PHILOXENIA διοργανώνεται μαζί με την Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού HOTELIA, όπου παρουσιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις, που προδιαγράφουν το αύριο της τουριστικής βιομηχανίας.

Η PHILOXENIA είναι η σημαντικότερη ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου, προκειμένου να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, αλλά και για την ανάδειξη των εγχώριων προορισμών και του τουριστικού δυναμικού κάθε περιοχής.

Δήλωση συμμετοχής εκθετών

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.