Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το πρώτο Drones Show στην Ελλάδα για τον εορτασμό των 25 χρόνων...

Το πρώτο Drones Show στην Ελλάδα για τον εορτασμό των 25 χρόνων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Κάθε μέρα του SNF Nostos ήταν μαγική από κάθε άποψη. Τα βράδια όμως η μαγεία εξαπλωνόταν και στον ουρανό με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εκατοντάδες drones με led φωτισμό απογειώθηκαν για να προσφέρουν ένα μοναδικό και πρωτοφανές show. Στον νυχτερινό ουρανό πάνω από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) έκαναν την εμφάνισή τους υπέρλαμπροι αστερισμοί, πλανήτες σε τροχιά, παλλόμενες καρδιές αλλά και χορευτές που ακολουθούσαν τον ρυθμό της μουσικής, με απόλυτη ακρίβεια αλλά και χάρη.

Αναπόσπαστο κομμάτι του show, ο κόσμος, που παρακολουθούσε, με μαγνητισμένο βλέμμα, τη χορογραφία που εξελισσόταν στον ουρανό και με ανυπομονησία περίμενε κάθε επόμενο σχηματισμό για να δημιουργήσει το δικό του, απόλυτα συγχρονισμένο, επιφώνημα ενθουσιασμού.

Το drones show σχεδιάστηκε για τον εορτασμό των 25 Χρόνων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του SNF Nostos, από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου 2021.

Το show σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Skymagic, σε συνεργασία με την View Master Events.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.