Αρχική Δήμοι Η Πάτμος στους κορυφαίους Ελληνικούς προορισμούς για κρουαζιέρα σύμφωνα με το «World...

Η Πάτμος στους κορυφαίους Ελληνικούς προορισμούς για κρουαζιέρα σύμφωνα με το «World of Cruising»

«Η Ελλάδα περιλαμβάνει προορισμούς που εμπνέουν τον επισκέπτη της κρουαζιέρας προσφέροντας εμπειρίες γεμάτες ειδυλλιακά τοπία και πλούσια ιστορία», τονίζεται στην αρχή άρθρου του μεγαλύτερου Βρετανικού μέσου ενημέρωσης για την κρουαζιέρα «World of Cruising», https://www.worldofcruising.co.uk/cruise-news/greece-holidays-greek-islands-crete-rhodes-guide-kos-where-to-go που εντάσσεται στη νέα δυναμική καμπάνια προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας. Ανάμεσα στους μεσογειακούς προορισμούς, οι ειδικοί του «World of Cruising» ξεχωρίζουν την Πάτμο, τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, τη Ρόδο, την Κω και την Κάλυμνο για τις μοναδικές στιγμές που χαρίζουν, συμπυκνώνοντας όλη την ουσία του Ελληνικού μεγαλείου.
Ειδικά για το νησί της Αποκάλυψης, ο Δήμος Πάτμου συνεργάστηκε με το Γραφείο ΕΟΤ για την καλύτερη ανάδειξη του προορισμού που περιγράφεται με τα πλέον κολακευτικά λόγια στο αφιέρωμα, προκαλώντας αίσθηση στους εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς αναγνώστες του εξειδικευμένου Μέσου. «Η Πάτμος διαθέτει μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς προστατευμένα από την Unesco, ενώ έχει επίσημα ανακηρυχτεί με νόμο ως «Ιερά Νήσος». Τα δαιδαλώδη σοκάκια της Χώρας, το επιβλητικό Καστρομονάστηρο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, τα θρησκευτικά μνημεία, ο άρρηκτος δεσμός με το Βιβλίο της Αποκάλυψης, η απαράμιλλη φύση, η τοπική κουζίνα, τα ταβερνάκια, τα καφέ, οι φούρνοι και τα καταστήματα, οι δραστηριότητες και οι ιδιαίτερες παραλίες της που έχουν την ικανότητα να καθηλώνουν τον επισκέπτη», είναι μερικά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του προορισμού που αναφέρονται στο εγκωμιαστικό άρθρο για την Ελληνική κρουαζιέρα. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.