Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά O απόλυτος προορισμός αυτού του καλοκαιριού!

O απόλυτος προορισμός αυτού του καλοκαιριού!

Κάνιστρο, Χαλκιδική, Ελλάδα.

Ήλιος, θάλασσα, φύση.

Ο τέλειος συνδυασμός του ελληνικού καλοκαιριού.

Εδώ και πέντε χρόνια, το Miraggio Thermal Spa Resort αποτελεί μια όαση αναψυχής, μια ανάσα πολυτέλειας, στην πανέμορφη ακτή της Κασσάνδρας. Το ξενοδοχείο απλώνεται σε 136 στρέμματα πάνω στην όμορφη πλαγιά ενός λόφου, διαθέτει μια φημισμένη θερμή ιαματική πηγή και καταλήγει σε μια υπέροχη παραλία 800 μέτρων στο ακρωτήρι Κάνιστρο.

Φέτος, ξεκίνησε η νέα εποχή του Miraggio. Η νέα ιδιοκτησία και η νέα διοίκηση φρόντισαν γι’ αυτό. Εκμεταλλευόμενοι το χρόνο που πέρασε και το ξενοδοχείο παρέμεινε κλειστό λόγω της πανδημίας του covid-19, φροντίσαμε να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας, να εγκαινιάσουμε τα νέα εστιατόρια και να πραγματοποιήσουμε συνολικούς ποιοτικούς ελέγχους. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά…

-Εφαρμόζουμε με επιτυχία το πρόγραμμα Miraggio Supreme Standards, το πιο αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας για τον covid-19.

-Από φέτος στο ξενοδοχείο μας λειτουργεί η ακαδημία τένις του Janko Tipsarevic, του φημισμένου αθλητή από τη Σερβία.

-Το υδάτινο πεδίο του ξενοδοχείου -το πρώτο που έλαβε τη σχετική έγκριση στην Ελλάδα- είναι έτοιμο να υποδεχθεί υδροπλάνα.

-Ταυτόχρονα, αναπτύξαμε το Miraggio App, την εφαρμογή που συμβάλλει στην πληροφόρηση και επικοινωνία ώστε οι φιλοξενούμενοι του Miraggio να βιώνουν την απόλυτη εμπειρία της φιλοξενίας 5 αστέρων!

Οι πρώτες εντυπώσεις των επισκεπτών της νέας εποχής δικαιώνουν τις επιλογές μας. Το Miraggio έχει γίνει ήδη viral στο instagram και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εκείνους που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας: εσάς!

Αυτή η αναγνώριση δεν αρκεί. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα. Και θα το κάνουμε!

Μέχρι τότε σάς ευχαριστούμε που κάνατε το Miraggio Thermal Spa Resort τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.