Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά METAXA HOSPITALITY GROUP: ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ...

METAXA HOSPITALITY GROUP: ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2019 – 2020

Το Metaxa Hospitality Group, με ξεχωριστή χαρά, έδωσε στη δημοσιότητα την Έκθεση Βιωσιμότητας η οποία καταγράφει τις σχετικές δράσεις των τριών 5* ξενοδοχείων του, του Creta Maris Beach Resort, του TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, για τα δύο τελευταία έτη.

Αναγνωρίζοντας το βασικό «μήνυμα» που προέκυψε από την πανδημία για τη σημασία της επιστροφής στα σημαντικά και στα θεμελιώδη, ο Όμιλος επέλεξε, συμβολικά, με το ξεκίνημα της νέας σεζόν, να παρουσιάσει την Έκθεση Βιωσιμότητάς του στον Ασφεντάμη της Κρήτης, από όπου ξεκίνησε το όραμα του ιδρυτή του το 1968, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο, την κομβική θέση που έχουν στη λειτουργία του όλα αυτά τα χρόνια η κοινωνική προσφορά και η βιώσιμη διακυβέρνηση.

Πέραν της αποτύπωσης της αξίας που δημιουργεί το Metaxa Hospitality Group για το φυσικό περιβάλλον, τους ανθρώπους του, την οικονομία και την ευρύτερη κοινωνία, μέσα από τις σελίδες της εν λόγω έκθεσης, ο Όμιλος πρωτοπόρος σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, φιλοδοξεί να ενισχύσει το διάλογο για θέματα βιωσιμότητας με τους πελάτες του, τους συνεργάτες του και όλα τα Ενδιαφερόμενα Μέρη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε σχετικά:

«Στο Metaxa Hospitality Group έχουμε δώσει μια υπόσχεση και την τηρούμε με συνέπεια, πιστεύοντας πως η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα της φιλοξενίας του μέλλοντος. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ελαχιστοποιούμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμά μας και μεγιστοποιούμε το θετικό αποτύπωμά μας στην οικονομία και στην κοινωνία. Με τις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής, της πρωτοπορίας και της βιωσιμότητας να διαπερνούν οριζόντια το σύνολο της στρατηγικής και της λειτουργίας του Ομίλου μας, δημιουργούμε νέες υπεραξίες για τον ελληνικό τουρισμό και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.