Αρχική Αθλητικά 8 Ιουλίου ξεκινούν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2021 – λίγες...

8 Ιουλίου ξεκινούν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2021 – λίγες μόνο θέσεις διαθέσιμες!!

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ ξεκινούν την μεγάλη προσπάθεια για την «επανεκκίνηση» των αγώνων δρόμου, και την επιστροφή στην κοινωνικότητα της ζωής όλων μας, με έναρξη της προσπάθειας αυτής, την διεξαγωγή της Διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας στις 12 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών, δηλαδή έως το Σάββατο πριν τον αγώνα.

Με την ολοκλήρωση της επιστροφής των χρημάτων των ατομικών και ομαδικών συνδρομών του ΗΜΑ 2020, για όσους επέλεξαν να ακυρώσουν την εγγραφή τους, αποφασίστηκε η έναρξη των εγγραφών με τις διαθέσιμες θέσεις που απομένουν, μετά την μεταφορά των συμμετοχών του ΗΜΑ 2020 στη Διοργάνωση του 2021.

Για τις διαθέσιμες θέσεις, οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 και ώρα 14.00 και οι οποίες θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.gr). Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση όλων των δρομέων, σας ενθαρρύνουμε να συμβουλευτείτε την Πολιτική Ακυρώσεων της Διοργάνωσης.

Οι δρομείς που έχουν επιτυχώς μεταφέρει την εγγραφή τους από τη διοργάνωση του ΗΜΑ 2020, θα λάβουν αυτόματα τη νέα επιβεβαίωση της εγγραφής τους με την σχετική πληροφόρηση, κατά προτεραιότητα πριν το άνοιγμα των εγγραφών, και τους ευχαριστούμε ξανά για την εμπιστοσύνη τους!

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με τη διεξαγωγή και την έναρξη των εγγραφών του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2021, καθώς επίσης και για το χρονοδιάγραμμα επιστροφών των συνδρομών που εκκρεμούν προς τους δρομείς, οι οποίοι είχαν επιλέξει να ακυρώσουν την εγγραφή τους, και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την υπομονή και στήριξη τους στη διαδικασία.

Ανυπομονούμε για την ασφαλή μετάβαση σε μια αθλητική, δρομική και κοινωνική κανονικότητα, τηρώντας πάντα τις υγειονομικές οδηγίες των αρμοδίων αρχών, και στοχεύουμε σε έναν επιτυχημένο Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2021, ώστε να οδηγηθούμε στον απώτερο στόχο του Αυθεντικού Μαραθωνίου το Νοέμβριο του 2021, του μεγαλύτερου δρομικού και όχι μόνο γεγονότοες στην χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.