Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την Κάλυμνο επισκέφθηκε το Griekenland.net

Την Κάλυμνο επισκέφθηκε το Griekenland.net

Κάλυμνος

O Bas Wanrooij, ιδρυτής και διαχειριστής της πλατφόρμας Griekenland.net που αφορά μόνον στη προβολή της Ελλάδας ανά περιοχή στην Ολλανδία και στην Φλαμανδική πλευρά του Βελγίου, το 2019 (προ Covid-19), προσέλκυσε  2.7 million επισκέπτες. Είναι επίσης ιδιοκτήτης του έντυπου περιοδικού KALA που επίσης προβάλει την χώρα μας.

Από το 2001 ταξιδεύει, εξερευνά και προβάλει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφόρων περιοχών της πατρίδας μας  με έμφαση και στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.  Παρέχει βοήθεια σε  προορισμούς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα να αναπτύξουν και να προσελκύσουν τουρίστες από την Ολλανδία.

Στο σύντομο πέρασμα του από την Κάλυμνο συνειδητοποίησε την εύκολη  αεροπορική και ακτοπλοϊκή πρόσβαση του νησιού, λάτρεψε την ποικιλομορφία και ιδιαιτερότητα της Καλυμνιακής τοπογραφίας, της ενδοχώρας και της ακτογραμμής, εντυπωσιάστηκε από τα πεντακάθαρα νερά και βέβαια σημείωσε την ανέγγιχτη εν πολλοίς, από τον μαζικό τουρισμό ατμόσφαιρα του τόπου.

Η Αθλητική Αναρρίχηση και η προέκταση της στο νερό, το Deep Water Solo, καθώς και όλες οι δραστηριότητες των καταδύσεων κυρίως όμως η αρχέγονη παράδοση της Καλύμνου της Σπογγαλιευτικής Κατάδυσης, ασκούν ιδιαίτερη γοητεία σε  παραδοσιακούς λάτρεις του υγρού στοιχείου. Γεύσεις όπως τα φρεσκότατα θαλασσινά με επιδόρπιο τις «υριστές», τις παραδοσιακές τηγαντίτες, με Θυμαρίσιο Μέλι Καλύμνου γοητεύουν.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Ξενίας, παραμένει προσηλωμένος στην τουριστική ανάδειξη και προβολή της Καλύμνου και συμμετέχει σε ενέργειες που αναδεικνύουν την μοναδικότητα και γνησιότητα του νησιού.   

Δείτε την σελίδα της Καλύμνου :

https://griekenland.net/nieuws/toerisme/opvakantienaarkalymnos/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.