Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι Βρετανοί επιστρέφουν στην Ελλάδα από τις 19 Ιουλίου

Οι Βρετανοί επιστρέφουν στην Ελλάδα από τις 19 Ιουλίου

Ανακοινώθηκε σήμερα από την Αγγλική κυβέρνηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της TUI UK πως από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 4 π.μ., δεν απαιτείται πλέον αυτο-απομόνωση από εκείνους που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου όταν επιστρέφουν από προορισμούς Amber.

Αυτή η ενημέρωση αφορά μόνο την Αγγλία και αναμένονται πληροφορίες για την Ουαλία, τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία.

Η TUI UK ανακοίνωσε πως βρίσκεταιε στη διαδικασία ενημέρωσης του διαδικτύου της με πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες της.

ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΜΠΕΡ;

Η πλειοψηφία της Ευρώπης κατέκτησε την πορτοκαλί λίστα. Οι πράσινες χώρες είναι εκείνες με χαμηλά ποσοστά περιπτώσεων, λίγες αναδυόμενες παραλλαγές, υψηλά ποσοστά εμβολίων και πρόσβαση σε γονιδιωματικές δοκιμές – ο κατάλογος περιλαμβάνει την Ισλανδία, το Ισραήλ και το Γιβραλτάρ. Αν και οι ευρωπαϊκές χώρες ελπίζουν να επιταχύνουν τη διάθεσή τους στο εμβόλιο, πολλές εξακολουθούν να έχουν δώσει μόνο ένα μικρό μέρος του πληθυσμού την πρώτη τους δόση. Για αυτόν τον λόγο, δεν έχουν φτάσει ακόμη στην πράσινη λίστα – αφήνοντας περισσότερες από 100 χώρες στον κατάλογο πορτοκαλί, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών προορισμών όπως η ηπειρωτική Ισπανία, η Ελλάδα, η Γαλλία και – από την Τρίτη 8 Ιουνίου – την Πορτογαλία. Δείτε την πλήρη πορτοκαλί λίστα στον ιστότοπο της βρετανικής κυβέρνησης https://www.gov.uk/guidance/red-amber-and-green-list-rules-for-entering-england#amber-list

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.