Αρχική Εθελοντισμός Μνημόνιο συνεργίας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Μνημόνιο συνεργίας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικό Φεστιβάλ A.E.  κ. Δημήτρης  Πασσάς με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνη Αυγερινό.

Ο σκοπός της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι διττός. Αφορά αφενός στην υγειονομική κάλυψη και την αντιμετώπιση  έκτακτων περιστατικών με τη σωστή και ασφαλή παροχή Α’ Βοηθειών από εξειδικευμένα κλιμάκια του Ε.Ε.Σ σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και αφετέρου στη διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στους εργαζομένους των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ. 

Η σύμπραξη αυτή έρχεται να επισφραγίσει, σε καιρούς υγειονομικής κρίσης,  τη δέσμευση της Διοίκησης του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για την τήρηση όλων των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων ασφαλείας τόσο για τους θεατές όσο και για τους εργαζόμενους του.

Με τη σπουδαία αυτή συνεργασία ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμβάλει ενεργά και ουσιαστικά στην επανεκκίνηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, που συμπληρώνει φέτος 67 χρόνια λειτουργίας, είναι από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα Φεστιβάλ παραστατικών τεχνών στην Ευρώπη με ελληνικές και διεθνείς παραγωγές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.