Αρχική Βραβεία Τιμητική διάκριση του 99ου Παγκόσμιου Συνεδρίου AHEPA στον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Τιμητική διάκριση του 99ου Παγκόσμιου Συνεδρίου AHEPA στον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Για την προσφορά του, ως αιρετός και ιατρός, στην αυτοδιοίκηση και στην Ομογένεια, τιμήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε εκδήλωση των AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του 99ου συνεδρίου τους.

Ο Γ. Πατούλης, στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της AHEPA στην ανάδειξη ανθρωπιστικών αξιών και στην συνδρομή τους όποτε παρουσιάζονται αντιξοότητες. Με έμφαση μίλησε για το ειδικό βάρος της ελληνικής Ομογένειας, τα μέλη της οποίας αποτελούν τους «πρεσβευτές της Ελλάδας στα πέρατα της οικουμένης», τονίζοντας ότι η AHEPA είναι ένας από τους σημαντικούς εκπροσώπους του Ελληνισμού, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δήλωσε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας στο έργο της οργάνωσης, και αναφέρθηκε στο κοινό όραμα για ανάπτυξη και εξωστρέφεια, το οποίο διαπνέει την πολιτική της Περιφέρειας Αττικής με συγκεκριμένες επιλογές και με προσανατολισμό την ανάπτυξη, την ενίσχυση των επενδύσεων, την προβολή του τουριστικού προϊόντoς, την προάσπιση της δημόσιας υγείας, την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πολίτη, τη βελτίωση των υποδομών, την καλλιέργεια μιας εξωστρεφούς πολιτικής, και όλα αυτά για την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος, με πρόοδο, ευδαιμονία, σταθερότητα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρέστησαν, μεταξύ άλλων η πρέσβειρα και γενική πρόξενος του Παναμά στην Ελλάδα, H.E. Mrs. Julie Lymberopulos, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γ. Δημόπουλος, ο George Horiatis AHEPA Supreme President, Jimmy Kokotas Supreme Vice President, Lou Atsaves Supreme Counselor, Kώστας Bαρσάμης Κυβερνήτης AHEPA Ελλάδος Περιφέρεια 25, Xρήστος Kαραπιπέρης Αντικυβερνητης AHEPA Ελλάδος Περιφέρεια 25, Κωνσταντίνος Kοζυράκης μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και φορέων. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.