Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες «Εδώ Λιλιπούπολη» στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού: 19...

Νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες «Εδώ Λιλιπούπολη» στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού: 19 και 20 Ιουλίου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι οι δύο συναυλίες «Εδώ Λιλιπούπολη»  θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σε αντικατάσταση των συναυλιών που αναβλήθηκαν.

Τα εισιτήρια που οι θεατές είχαν  προμηθευτεί  για τις συναυλίες που αναβλήθηκαν θα ακυρωθούν και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η αγορά: οι ηλεκτρονικές αγορές θα επιστραφούν αυτόματα στην κάρτα, ενώ όσοι θεατές προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ή τα ταμεία του Public θα πρέπει να απευθυνθούν στα αντίστοιχα σημεία πώλησης.

H θρυλική ραδιοφωνική σειρά ξαναζωντανεύει στο Ηρώδειο, σε δύο συναυλίες με τα αγαπημένα τραγούδια της Λιλιπούπολης, σε στίχους Μαριανίνας Κριεζή, σκηνοθεσία Ρεγγίνας Καπετανάκη και μουσική Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος και Νίκου Χριστοδούλου. Τραγουδούν η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Δώρος Δημοσθένους, η Λένια Ζαφειροπούλου και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Τους συνοδεύουν η παιδική-νεανική χορωδία Rosarte και ορχήστρα από 16 μέλη του μουσικού συνόλου Ventus Ensemble. Μουσική διεύθυνση Νίκος Χριστοδούλου. Για πρώτη φορά, ορισμένα τραγούδια της Λιλιπούπολης θα αποδοθούν στη νοηματική γλώσσα από τη χορωδία Rosarte, σε διδασκαλία του κέντρου εκμάθησης Νοηματικής γλώσσας «Πολυχώρος Κιβωτός». Διεύθυνση χορωδίας Ρόζη Μαστροσάββα.

Για την αγορά νέων εισιτηρίων:  aefestival.gr / tickets.aefestival.gr / ticketservices.gr / Τηλεφωνικά στο 210 7234567 / Κεντρικά εκδοτήρια (Πανεπιστημίου 39) και στα καταστήματα Public.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.