Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ECLIPSE: 7η Μπιενάλε της Αθήνας 24.9 – 28.11.2021

ECLIPSE: 7η Μπιενάλε της Αθήνας 24.9 – 28.11.2021

Προφητείες, ξόρκια και απόκρυφες εξομολογήσεις 

Τρεις πύλες προς τα εγκαίνια της έκθεσης στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 ανοίγουν στο website της 7ης Μπιενάλε της Αθήνας, αποκαλύπτοντας τις πρώτες εικόνες του πολυμορφικού σύμπαντος της ECLIPSE.

Future Teller

Ενεργοποιώντας ένα χώρο περισυλλογής και καταβύθισης, ο Future Teller της ECLIPSE απαντά σε προσωπικά και συλλογικά ερωτήματα φανερώνοντας προσδοκίες του παρελθόντος και προφητείες για το μέλλον μέσα από τρεις κάρτες αντικατοπτρισμούς των κρυφών μας ελπίδων αλλά και φόβων.

Ρώτα ανώνυμα τον Future Teller εδώ.

ECLIPSE Almanac

Στο ECLIPSE Almanac διαμορφώνεται ένας πολυμεσικός οδηγός για τη μύησή μας στις πιθανότητες που ζωντανεύουν κατά τη διάρκεια της ECLIPSE. Μέχρι τα εγκαίνια της έκθεσης, οι επιμελητές και οι καλλιτέχνες της μοιράζονται κομμάτια από τις προσωπικές και καλλιτεχνικές τους προσλήψεις, πρακτικές και εμπειρίες, ρίχνοντας φως στις διαφορετικές πτυχές της AB7: ECLIPSE μέσα από κείμενα, βίντεο, φωτογραφίες και ηχητικά αποσπάσματα.

Διάβασε τις πρώτες σελίδες του ECLIPSE Almanac εδώ.

sonicECLIPSE

Παράλληλα, το sonicECLIPSE συνεχίζει τον κύκλο μυστηριακών ηχοτοπίων υπό το φως της πανσελήνου μέσα από mixtapes σε επιμέλεια προσκεκλημένων DJs και sound artists. Αφρικανικά κρουστά, gospel χαιρετισμοί και hip hop beats συνομιλούν με κοσμικά synth, techno χιονοστιβάδες και doom επικλήσεις, ξυπνώντας αρχέγονες δονήσεις και σύγχρονες συχνότητες.

Άκου τα mixtapes του sonicECLIPSE εδώ.

Φέρνοντάς μας όλο και πιο κοντά στην επερχόμενη εμπειρία της έκθεσης, το website της AB7: ECLIPSE θα φιλοξενήσει το επόμενο διάστημα νέα για τους χώρους διεξαγωγής, καθώς και πληροφορίες για τη διαδικασία διαπίστευσης δημοσιογράφων, καλλιτεχνών και επαγγελματιών της τέχνης.

Περιηγήσου στον ψηφιακό κόσμο της ECLIPSE.

 

H 7η Μπιενάλε της Αθήνας υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Ε.Π. «Αττική» του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Onassis Culture. Η AB7: ECLIPSE διοργανώνεται από την Μπιενάλε της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.