Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αυλαία για το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών

Αυλαία για το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών

Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών

Με μεγάλη επιτυχία και υψηλή επισκεψιμότητα έκλεισε το «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» η Virtual Έκθεση που πραγματοποιείται στο Ψηφιακό Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο της Mact Media Group. Η έκθεση είναι μια πρωτοβουλία που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Mact Media Group με στόχο να δοθεί η ευκαιρία στους νησιωτικούς προορισμούς, να αναδείξουν τα στοιχεία που τους κάνει να ξεχωρίζουν, τις ομορφιές τους, τα αξιοθέατα, τις υπηρεσίες που προσφέρονται, τις δυνατότητες θεματικού τουρισμού που έχουν και να τα κάνουν γνωστά στο εγχώριο και διεθνές κοινό.

Στο Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών συμμετέχουν περισσότερες από 40 νησιωτικές περιοχές και κάθε μία από αυτές έχει να επιδείξει κάτι μοναδικό, αλλά και άπειρους λόγους για να τις επισκεφθεί κανείς. Τα εικονικά περίπτερα των φαίνεται πως προσέλκυσαν τους επισκέπτες, ενώ σε πολλά από αυτά υπάρχει και η δυνατότητα για B2B συναντήσεις ή για απευθείας συνομιλία με εκπροσώπους της κάθε περιοχής.

Η έκθεση για ζωντανή επικοινωνία πραγματοποιήθηκε από 4 έως και την Κυριακή 6 Ιουνίου, ενώ τα περίπτερα των νησιωτικών περιοχών θα παραμείνουν online για έξι μήνες και οι επισκέπτες θα μπορούν να τα επισκεφθούν ανά πάσα στιγμή για να αντλήσουν το πληροφοριακό υλικό που επιθυμούν.

Υπογραμμίζεται πως η είσοδος στο Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών για τους επισκέπτες είναι δωρεάν.

Γραφτείτε τώρα στο εκθεσιακό κέντρο για να παρακολουθήσετε την έκθεση στο παρακάτω link :www.mactexpocenter.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.