Αρχική Βραβεία Διάκριση της ΟΛΠ Α.Ε στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης “Bravo Sustainability Week 2021”

Διάκριση της ΟΛΠ Α.Ε στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης “Bravo Sustainability Week 2021”

????????????????????????????????????

Η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετείχε στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2021, που διοργανώνεται από το QualityNet Foundation, κατά την οποία παρουσιάζονται πρωτοβουλίες για την υποστήριξη ενός βιώσιμου μέλλοντος!

Ειδικότερα η ΟΛΠ Α.Ε. συνέβαλε στον εθνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ελλάδα στον οποίο συμμετέχουν επιτροπές αξιολόγησης και ένα σύνολο 14.380 Ενεργών Πολιτών και διακρίθηκε στην κατηγορία «Συνεργασίες» για την πρωτοβουλία «Το φιλανθρωπικό ίδρυμα της COSCO SHIPPING χρηματοδοτεί δράσεις του Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα».

Πρόκειται για την υλοποίηση του προγράμματος “Children Included” από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που χρηματοδοτήθηκε από το μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα COSCO SHIPPING Charity Foundation και υποστηρίζεται από την ΟΛΠ Α.Ε. Μέσω αυτής της συνεργασίας υποστηρίχθηκαν άνω των 4.000 παιδιών, 6 έως 18 ετών, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που προέρχονται από οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, απειλούμενες με κοινωνικό αποκλεισμό, στοχεύοντας στη βελτίωση των ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων τους.

Η ΟΛΠ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και εντείνει τις προσπάθειες ώστε η ανάπτυξη του λιμένος να διαχέεται στην τοπική οικονομία και να συμβάλλει στην κοινωνική ευημερία.       

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση του Bravo Sustainability Week 2021! μέσω του καναλιού στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=PNM-7o2nX30&t=5682s

*H βράβευση της ΟΛΠ Α.Ε. στο 6:23:12

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.