Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με παρέμβαση Θεοχάρη η ένταξη των τουριστικών γραφείων και των τουριστικών λεωφορείων στο...

Με παρέμβαση Θεοχάρη η ένταξη των τουριστικών γραφείων και των τουριστικών λεωφορείων στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων κατόπιν αιτήματος ΓΕΠΟΕΤ

ΓΕΠΟΕΤ

Η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού χαιρετίζει την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Τουρισμού κ. Xάρη Θεοχάρη προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για την ένταξη των τουριστικών γραφείων και των τουριστικών λεωφορείων στο εξαγγελθέν πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων.

 

Παράλληλα η ΓΕΠΟΕΤ αναγνωρίζει στον κ. Θεοχάρη τα γρήγορα αντανακλαστικά που έχει επιδείξει και συνεχίζει να επιδεικνύει για κάθε ζήτημα που έχει προκύψει από την αρχή της θητείας του στο Υπουργείο Τουρισμού, με ιδιαίτερη σπουδή τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων κατά τη διάρκεια της κρίσης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.