Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H PwC Ελλάδας στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

H PwC Ελλάδας στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

PwC Ελλάδας

Υποστήριξη του προγράμματος Παιδιατρική κατ οίκον Νοσηλεία που υλοποιεί ο Οργανισμός, με στόχο την υποστήριξη παιδιών με προβλήματα υγείας και την αποσυμφόρηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

H PwC Ελλάδας, συνεπής στην κοινωνική προσφορά της, στηρίζει ενεργά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το πρόγραμμα Παιδιατρική κατ οίκον Νοσηλεία που υλοποιεί, κατόπιν αξιολόγησης τόσο των προκλήσεων που διαμορφώνονται από την πανδημία όσο και των αναγκών των παιδιών που υποστηρίζει ο Οργανισμός.

Συγκεκριμένα, η PwC Ελλάδας προχώρησε στην κάλυψη της ετήσιας μισθοδοσίας εξειδικευμένης φυσικοθεραπεύτριας καθώς και των απαραίτητων αναλώσιμων για την υποστήριξη παιδιών με σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Παιδιατρική κατ΄οίκον νοσηλεία που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συνεκτιμώντας την επιβάρυνση που υφίσταται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, λόγω της πανδημίας, η πρωτοβουλία αυτή συμβάλλει στην αποσυμφόρησή του, εξασφαλίζοντας ολιστική ιατρική φροντίδα σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες και χρειάζονται νοσηλεία. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά να λαμβάνουν τις υπηρεσίες υγείας, παραμένοντας κοντά στις οικογένειές τους και στο ασφαλές και οικείο περιβάλλον του σπιτιού τους.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα Παιδιατρική κατ΄οίκον νοσηλεία το οποίο στηρίζει η PwC, περιλαμβάνει συστηματικές επισκέψεις στο σπίτι του παιδιού από εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών υγείας του Οργανισμού, όπου παρέχεται ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, υπό την καθοδήγηση των θεραπόντων ιατρών και των Δ/ντων Κλινικών των Παιδιατρικών Νοσοκομείων, κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους καθώς και δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι. Στόχος του προγράμματος είναι η εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για τα παιδιά και ενεργή υποστήριξη του οικογενειακού περιβάλλοντος. 

Η Βίβιαν Τσαμαδού, Ανώτερο Στέλεχος, Υπεύθυνη για την Εταιρική Υπευθυνότητα της PwC Ελλάδας δηλώνει: “Μέσα από την στήριξη μας προς το Χαμόγελο του Παιδιού, στοχεύουμε στην ανακούφιση των παιδιών και των οικογενειών τους που τόσο τη χρειάζονται και παράλληλα συνεισφέρουμε στην προσπάθεια αποσυμφόρησης των νοσοκομείων προκειμένου αυτά να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει εξαιτίας του COVID-19. Στην PwC, στόχος μας είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην κοινωνία και η επίλυση σημαντικών προβλημάτων και είμαστε περήφανοι που συμπράττουμε με θεσμούς όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να τον πετύχουμε.”

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δηλώνει: «Ευχαριστούμε θερμά την PwC Ελλάδας για την υποστήριξή της στο Πρόγραμμα Παιδιατρική κατ΄οίκον νοσηλεία. Η συγκεκριμένη δράση είναι εξαιρετικά σημαντική και αποτελεί ένα πραγματικό φιλί ζωής για εκατοντάδες παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας και τις οικογένειές τους. Η Παιδιατρική κατ΄οίκον νοσηλεία, διαχρονικά είναι μία δράση απαραίτητη και πολύτιμη, ακόμα περισσότερο τώρα εν μέσω της πανδημίας και των πολύ δύσκολων συνθηκών που επικρατούν.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.