Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 13-15 Απριλίου το Greek – French Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2021...

13-15 Απριλίου το Greek – French Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2021 στη Γαλλία

Greek - French Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2021

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του Greek – French Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2021 στη Γαλλία. Το workshop, με αιχμή την αγορά της Γαλλίας, αποτελεί ένα ακόμη βήμα της Tourism Media & Events, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Virtual Greek Tourism & Gastronomy Workshops 2021 που διοργανώνει.

Το Greek – French Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2021 διεξάγεται με απώτερο στόχο την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της Ελλάδας, καθώς και την προώθηση των τροφίμων και των ποτών στην ιδιαίτερης σημασίας για τη χώρα μας γαλλική αγορά, η οποία αποτελεί μία από τις βασικές πηγές εισερχόμενων ταξιδιωτών για την Ελλάδα.

Η εν λόγω εκδήλωση, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου -μετά το πέρας εκατοντάδων B2B προκαθορισμένων virtual συναντήσεων-, αποτελεί συνέχεια των επιτυχημένων διαδικτυακών διοργανώσεων για τον εναλλακτικό τουρισμό και τη γαστρονομία στις αγορές του Βελγίου, της Πολωνίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας.

Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO και της Ελληνικής Πρεσβείας στη Γαλλία.

Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Επίσημος χορηγός Αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines και χορηγοί είναι η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Στερεάς, το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Αθηναίων, το New Hotel και το Ελληνικό Πρωινό.

Κατά γενική παραδοχή, η συνεχιζόμενη κατάσταση της πανδημίας της νόσου COVID-19, σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης τόσο στον κλάδο του τουρισμού, όσο και στον τομέα της γαστρονομίας καθιστά αναγκαία την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα και τη δημιουργία θετικών προϋποθέσεων για τον ελληνικό τουρισμό την επόμενη ημέρα. Ως εκ τούτου, οι εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω κορυφαίας, ειδικά σχεδιασμένης, επαγγελματικής πλατφόρμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.