Αρχική Αεροπορικά Νέα Ταξιδιωτικός οδηγός της Emirates για ασφαλείς διακοπές: Ονειρεμένοι προορισμοί στον Ινδικό Ωκεανό

Ταξιδιωτικός οδηγός της Emirates για ασφαλείς διακοπές: Ονειρεμένοι προορισμοί στον Ινδικό Ωκεανό

Ταξιδιωτικός οδηγός της Emirates για ασφαλείς διακοπές: Ονειρεμένοι προορισμοί στον Ινδικό Ωκεανό

Η Emirates αυξάνει τις πτήσεις της προς Σεϋχέλλες, Σρι Λάνκα και Μαλδίβες

Ονειρεύεστε ατελείωτες λευκές παραλίες με φοίνικες και πεντακάθαρα τυρκουάζ νερά; Τότε, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, αξίζει να επισκεφτείτε τις Σεϋχέλλες, τις Μαλδίβες και τη Σρι Λάνκα.

Οι εξωτικοί αυτοί προορισμοί, προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες χαλάρωσης, ενώ οι περιορισμοί εισόδου που επιβάλλονται είναι λιγότερο αυστηροί. Η προοπτική για ασφαλείς διακοπές χωρίς την ανάγκη παραμονής σε καραντίνα είναι ιδιαίτερα δελεαστική για τους επίδοξους ταξιδιώτες που αναζητούν μία ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να επισκεφτούν με ασφάλεια έναν ονειρεμένο προορισμό. Έτσι, η ζήτηση για τις Σεϋχέλλες, τις Μαλδίβες και τη Σρι Λάνκα εντείνεται και η Emirates αυξάνει τις πτήσεις της προς προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές.

Οι Έλληνες ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στους εξωτικούς προορισμούς του Ινδικού Ωκεανού μέσω του σύγχρονου κόμβου της Emirates στο Ντουμπάι, που συνδέει τη χώρα μας με προορισμούς σε 5 ηπείρους. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει αυτή τη στιγμή 5 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Ντουμπάι, οι οποίες πρόκειται να αυξηθούν σε 7 (καθημερινή πτήση) από την 1η Ιουνίου. Με μία εύκολη και άνετη πτήση ανταπόκρισης μέσω Ντουμπάι μπορείτε να ταξιδέψετε από την Ελλάδα στις Σεϋχέλλες, τις Μαλδίβες ή τη Σρι Λάνκα.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές της Emirates που ισχύουν για κρατήσεις από τις 5 έως τις 19 Απριλίου 2021, για ταξίδια μεταξύ 21 Απριλίου και 14 Ιουλίου. Οι ναύλοι από το Ντουμπάι για το Διεθνές Αεροδρόμιο Μπανταραναγιάκι (Σρι Λάνκα) ξεκινούν από τα 707 ευρώ, για το Αεροδρόμιο Βικτώρια – Σεϋχέλλες από τα 756 ευρώ και για το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βελάνα (Μαλδίβες) από τα 918 ευρώ.

Στον σύντομο οδηγό, η Emirates μοιράζεται μαζί σας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στον Ινδικό Ωκεανό.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι!

Πρώτη στάση: Σεϋχέλλες

Οι Σεϋχέλλες άνοιξαν τα σύνορα τους στις 25 Μαρτίου σε ταξιδιώτες (εμβολιασμένους ή όχι) από όλο τον κόσμο χωρίς απαίτηση καραντίνας.

Όλοι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό PCR test, που θα έχει πραγματοποιηθεί 72 ώρες πριν από την αναχώρηση. Αν επιθυμείτε τη μεγαλύτερη δυνατή διατήρηση αποστάσεων, αξίζει να γνωρίζετε ότι τα νησιά εκτός από εξαιρετικά ξενοδοχεία και θέρετρα, διαθέτουν επίσης όμορφα διαμερίσματα και σελφ σέρβις καταλύματα. Σας δίνεται έτσι η δυνατότητα να έχετε ένα σπίτι όλο δικό σας δίπλα στις παραλίες των ονείρων σας. Τα παραθεριστικά διαμερίσματα όχι μόνο παρέχουν μια ασφαλή επιλογή που θα σας επιτρέψει να κρατήσετε αποστάσεις, αλλά είναι επίσης ιδανικά για ταξιδιώτες με περιορισμένο προϋπολογισμό.

Πώς θα φτάσετε εκεί

Από τις 28 Μαρτίου έως τις 30 Οκτωβρίου 2021, οι πτήσεις της Emirates από το Ντουμπάι προς το Μάχε αυξάνονται από πέντε φορές την εβδομάδα σε επτά και πραγματοποιούνται αεροσκάφος Boeing 777-300ER. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου στις Σεϋχέλλες, κάντε κλικ εδώ.

Δεύτερη Στάση: Σρι Λάνκα

Στις 21 Ιανουαρίου 2021, η Σρι Λάνκα, το λεγόμενο μαργαριτάρι του Ινδικού Ωκεανού, άνοιξε ξανά τα σύνορά της για τους τουρίστες. Η καραντίνα δεν είναι απαραίτητη, αλλά θα πρέπει να πραγματοποιήσετε PCR test πριν από την πτήση, ένα κατά την άφιξή σας και ένα ακόμα 10 μέρες μετά. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση τουριστικών θεωρήσεων είναι η επιβεβαιωμένη κράτηση σε πιστοποιημένο ξενοδοχείο για τις πρώτες 14 ημέρες διαμονής.

Η  Σρι Λάνκα σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε διαφορετικές κλιματικές ζώνες όπως τροπικό δάσος, σαβάνα, υψίπεδα με φυτείες τσαγιού και απομονωμένες παραλίες σε ένα μόλις ταξίδι! Ζήστε τη μοναδική εμπειρία του σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Udawala και ελάτε κοντά σε άγριους ελέφαντες ή εξερευνήστε πράσινες, λοφώδεις φυτείες τσαγιού και καταρράκτες στις περιοχές της Nuwara Eliya και της Ella.

Bonus tip: Συχνά οι παραθεριστές ενοικιάζουν ιδιωτικά αυτοκίνητα με πιστοποιημένο οδηγό για να ανακαλύψουν το νησί.

Πώς θα φτάσετε εκεί

Η Emirates πραγματοποιεί έξι πτήσεις την εβδομάδα από το Ντουμπάι προς το αεροδρόμιο Colombo Bandaranaike στη Σρι Λάνκα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου στη Σρι Λάνκα, κάντε κλικ εδώ.

Τρίτη Στάση: Μαλδίβες

Οι Μαλδίβες παρέμειναν ανοιχτές για το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας με τις απαιτήσεις ταξιδιού να περιορίζονται στην πραγματοποίηση PCR test πριν από την πτήση και κράτηση ξενοδοχείου σε καταχωρημένη τουριστική εγκατάσταση.

Με 1.200 νησιά σε μήκος 541 μιλίων, οι Μαλδίβες είναι ιδανικές για να διατηρήσετε τις αποστάσεις και να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα. Υπάρχει μόνο ένα θέρετρο ανά νησί, ενώ οι βίλες ή τα μπανγκαλόου με ιδιωτική πρόσβαση στη θάλασσα είναι οι  πιο δημοφιλείς επιλογές.

Τι κερδίζει τους ταξιδιώτες; Η μοναδικές παραλίες, η καταγάλανη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ όπως οι καταδύσεις και η κολύμβηση με αναπνευστήρα. Ο υποβρύχιος κόσμος των Μαλδίβων είναι καταπράσινος και παρθένος και με κάθε βουτιά με αναπνευστήρα ο ταξιδιώτης ανακαλύπτει εκατοντάδες ψάρια και θαλάσσια πλάσματα.

Πώς θα φτάσετε εκεί

Η Emirates προσφέρει στους πελάτες 24 πτήσεις την εβδομάδα προς τις Μαλδίβες, με αεροσκάφος Boeing 777-300ER. Από τις 28 Μαρτίου έως τις 18 Απριλίου, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τις υπηρεσίες σε 28 πτήσεις την εβδομάδα – προσφέροντας στους πελάτες βελτιωμένη συνδεσιμότητα με τον δημοφιλή προορισμό του Ινδικού Ωκεανού, μέσω του Ντουμπάι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις στις Μαλδίβες, κάντε κλικ εδώ.

Extra tip: Ταξιδέψτε με μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και άνεση κλείνοντας επιπλέον χώρο στην Οικονομική Θέση της Emirates

Οι πελάτες της Emirates μπορούν πλέον να απολαμβάνουν περισσότερο χώρο και ιδιωτικότητα στην Οικονομική Θέση, επιλέγοντας να κλείσουν μέχρι και τρεις άδειες θέσεις για τους ίδιους. 

Η δυνατότητα αυτή θα προσφέρεται σε όλους τους πελάτες στην Οικονομική Θέση που έχουν επιβεβαιωμένη κράτηση. Οι πελάτες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προκράτηση για κενές θέσεις, καθώς οι θέσεις διατίθενται κατόπιν διαθεσιμότητας. Η επιλογή αυτή θα προσφέρεται για αγορά μόνο στο check-in του αεροδρομίου πριν από την αναχώρηση της πτήσης και το κόστος θα κυμαίνεται από $55 έως $165 ανά κενή θέση, συν τους ισχύοντες φόρους. 

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στο emirates.com, στα γραφεία πωλήσεων της Emirates ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Η Emirates έχει επανεκκινήσει με ασφάλεια τα ταξίδια σε περισσότερους από 90 προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της. Ο σύγχρονος κόμβος της αεροπορικής εταιρείας, το Ντουμπάι, παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και ενδιάμεσων προορισμών στον κόσμο. Από τις ηλιόλουστες παραλίες και τα διάσημα αξιοθέατα έως τις παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης. Ήταν μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που έλαβε τη σφραγίδα Safe Travels από το World Travel and Tourism Council, το οποίο υποστηρίζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

Ευελιξία και ασφάλεια: Οι πολιτικές κρατήσεων της Emirates προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία και σιγουριά για το σχεδιασμό του ταξιδιού τους. Οι πελάτες της Emirates που αγοράζουν εισιτήριο προκειμένου να ταξιδέψουν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, μπορούν να απολαύσουν ευνοϊκούς όρους και επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων, σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους ή να επεκτείνουν την ισχύ του εισιτηρίου τους για 2 χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/ 

Υγεία και ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της, στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα αυτά και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.emirates.com/gr/greek/help/covid-19/safety/?

PCR COVID-19 τεστ: Οι πελάτες της Emirates που χρειάζονται πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος τεστ PCR για COVID‑19 πριν από την αναχώρηση από το Ντουμπάι, μπορούν να επωφεληθούν από ειδικές τιμές σε κλινικές σε όλο το Ντουμπάι, απλώς παρουσιάζοντας το εισιτήριο ή την κάρτα επιβίβασής τους. Ο έλεγχος στο σπίτι ή στο γραφείο είναι επίσης διαθέσιμος, με αποτελέσματα εντός 48 ωρών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.emirates.com/gr/greek/help/covid-19/dubai-travel-requirements/residents/?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.