Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά O ΠΑΣΥΞΕ χαιρετίζει την απόφαση της Κυβέρνησης για την άφιξη Βρετανών...

O ΠΑΣΥΞΕ χαιρετίζει την απόφαση της Κυβέρνησης για την άφιξη Βρετανών τουριστών από 1η Μαϊου 2021

Cyprus Hotel Association

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων χαιρετίζει την απόφαση της Κυβέρνησης για να επιτραπεί από την 1η Μαΐου, η άφιξη ταξιδιωτών από τη Βρετανία που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του Covid-19, συμβάλλοντας έτσι στον έγκαιρο προγραμματισμό της τουριστικής βιομηχανίας και των εταίρων της.

Επί τούτου, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας ενόψει της τεράστιας απήχησης που είχε η απόφαση αυτή στη Μεγάλη Βρετανία, γεγονός που διαφαίνεται από την πληθώρα μηνυμάτων που έχουμε λάβει και καταδεικνύεται επίσης από το γεγονός ότι επικοινώνησαν με τον ΠΑΣΥΞΕ το BBC Λονδίνου και το BBC Σκωτίας και ζήτησαν δηλώσεις επ’ αυτού.

Η απόφαση αυτή είναι προς την ορθή κατεύθυνση και καταδεικνύει την ετοιμότητα της χώρας μας να δεχθεί τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία, όχι μόνο αυτούς που έχουν εμβολιαστεί, αλλά και άλλους ταξιδιώτες σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση που ισχύει, προσβλέποντας σε μια επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανία του τόπου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.