Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Συλλυπητήριες Επιστολές για τον χαμό του Μπόρις Μουζενίδη

Συλλυπητήριες Επιστολές για τον χαμό του Μπόρις Μουζενίδη

Την θλίψη τους με συλλυπητήριες επιστολές για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη, προς την οικογένεια του και τους οικείους του, εκφράζουν και σήμερα 

Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο  του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης εκφράζουν την απόλυτη θλίψη τους για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη.

Υπήρξε ένας άνθρωπος που «αγκάλιασε» τον τουρισμό και αφιέρωσε τη ζωή του σ’ αυτόν. Ευχόμαστε στους οικείους και τους συνεργάτες του κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουν το δυσαναπλήρωτο κενό.

Αιωνία η μνήμη του.

Για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Βούλα Πατουλίδου

Η ΕΞΘ για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη

Η ξενοδοχειακή οικογένεια της Θεσσαλονίκης είναι συγκλονισμένη από την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη, ενός ενορατικού ανθρώπου που προσέφερε τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη τόσο της Ελλάδας όσο και της περιοχής μας. Με σκληρή και πολύχρονη δουλειά κατάφερε να δημιουργήσει έναν πανίσχυρο τουριστικό Όμιλο που συνέσφιξε τις σχέσεις μας με το ρωσικό κοινό. Ο χαμός του αφήνει ένα τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό.

Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του και στον Όμιλο Μουζενίδη.

Η Grecotel αποχαιρετά τον ιδρυτή του Ομίλου Μουζενίδη

Η μεγάλη οικογένεια της Grecotel αποχαιρετά έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη, ένα αυτοδημιούργητο οραματιστή, τον ιδρυτή του Ομίλου Μουζενίδη και πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη και εκπροσώπηση του Τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας στην Ανατολική Ευρώπη.

Ο κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και Πρόεδρος του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη.

«Αποχαιρετούμε έναν φίλο και συνοδοιπόρο στις κοινές προσπάθειές μας για ενδυνάμωση των τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, καθώς και στην ανάπτυξη του Τουρισμού στη χώρα μας και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του».

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΣΕΤΚΕ για τον θάνατο του Mπόρις Μουζενίδη

Η Διοίκηση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη, στην οικογένεια και τους συνεργάτες του.

Ο Μπόρις Μουζενίδης, ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Μουζενίδη, προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και ιδιαίτερα στη τουριστική διασύνδεση της Ελλάδας με τη Ρωσία.

Για το Δ.Σ.,
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας
Τοκούζης Παναγιώτης                      Ευθυμίου Δημήτριος

FedHATTA: Αποχαιρετισμός στον Μπόρις Μουζενίδη

Eκ μέρους του κλάδου των Τουριστικών γραφείων,  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA κ. Λ. Τσιλίδης, εκφράζει την βαθειά του θλίψη για τον θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Μπόρις Μουζενίδη, ο οποίος υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ελληνικό Τουρισμό.

«Ο Μπόρις και το έργο του αποτελούν σημείο αναφοράς στον τουρισμό και ιδιαίτερα στον κλάδο μας. Αυτοδημιούργητος, δυναμικός και πρωτοπόρος, κατάφερε να ανοίξει την ρώσικη αγορά για την Ελλάδα και  να συνδέσει το όνομά του με τον ελληνικό τουρισμό στη Ρωσία, αλλά και στην ευρύτερη αγορά της Ανατολικής Ευρώπης.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια της Διοίκησης της FedHATTA στoυς οικείους του και στους συνεργάτες του.

Θέλω όμως, παράλληλα να εκφράσω και την αναγνώριση του κλάδου μας, για το έργο που αφήνει ως παρακαταθήκη.

Ευχή όλων μας, το σημαντικό του έργο να συνεχίσει επάξια».

ΣΥΛΛYΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ AOCTA

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας -AOCTA και ο Πρόεδρος του Σπύρος Χαλικιόπουλος,

εκφράζουμε την βαθιά οδύνη μας  για τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του συναδέλφου μας Μπόρις Μουζενίδη. 

Υπήρξε πρωτοπόρος, διορατικός και οραματιστής  με μεγάλη συμβολή στην τουριστική βιομηχανία.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Совет директоров Ассоциации туристических агентств острова Корфу – AOCTA и ее президент Спирос Халикиопулос, 

выражают свои искренние соболезнования родным и близким в связи с безвременной кончиной Бориса Музенидиса. 

Он упорно трудился в сфере греческого туризма, был пионером и первопроходецем в данной области.

Για το  Δ.Σ.

Σπύρος Χαλικιόπουλος                         Ναπολέων Πάτρας

    Πρόεδρος                                      Γενικός Γραμματέας 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.