Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΥΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΥΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΑΣΥΞΕ

Μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 9/3/21 η συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΥΞΕ υπό τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Χ. Λοϊζίδη, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην παρουσία και των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας, Μεταφορών, Υγείας και του Υφυπουργού Τουρισμού.

Ο ΠΑΣΥΞΕ ευχαριστώντας θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συνάντηση αυτή, αλλά και για την στήριξη που έτυχε ο Τουριστικός κλάδος τον τελευταίο χρόνο, έθεσε ενώπιον αυτού και των αρμόδιων Υπουργών, τις απόψεις και εισηγήσεις του για την επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας μετά το βαρύ πλήγμα που υπέστη από την πανδημία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι Υπουργοί επέδειξαν θετική προσέγγιση στις προτάσεις του Συνδέσμου, επισημαίνοντας ότι η επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας είναι κλειδί για πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά και για την ανάκαμψη της οικονομίας καταδεικνύοντας τη σημαντικότητα της βιομηχανίας.

Όλες οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στα πλαίσια της αξιολόγησης της Επιδημιολογικής εικόνας που γίνεται σε καθημερινή βάση με στόχο την βελτίωση της κατάστασης και την αποφυγή οποιουδήποτε πισωγυρίσματος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.