Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά The View ARIA-MYKONOS SUITES: Ο κοσμοπολιτισμός συναντά τη χαλάρωση στο νησί...

The View ARIA-MYKONOS SUITES: Ο κοσμοπολιτισμός συναντά τη χαλάρωση στο νησί των ανέμων

The View ARIA-MYKONOS SUITES: Ο κοσμοπολιτισμός συναντά τη χαλάρωση στο νησί των ανέμων

Tα Aria Hotels παρουσιάζουν μια νέα πρόταση φιλοξενίας στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, που συνδυάζει την εξαιρετική  αισθητική  με την μοναδική, ατμόσφαιρα του κυκλαδίτικου νησιού: Το νέο κατάλυμα The View είναι η νέα επιλογή διαμονής στο νησί των Ανέμων που εγγυάται ποιοτικές, ασφαλείς και ανέμελες διακοπές!

Οι 4 αυτόνομες σουίτες,  βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, πολύ κοντά στην Χώρα της Μυκόνου και συνδυάζουν τη λιτή τοπική αρχιτεκτονική με στοιχεία boho διακόσμησης, προσφέροντας εκπληκτική θέα.

Είναι εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είναι  ιδανικές για ζευγάρια ή για οικογένειες, αφού μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τέσσερα άτομα. Ακριβώς δίπλα στο Τhe View,  βρίσκεται το εμβληματικό boutique ξενοδοχείο της Aria, το Grace Mykonos. Η χρήση των εγκαταστάσεων του Grace, όπως το εστιατόριο, το spa και το γυμναστήριο, διατίθενται κατόπιν συνεννόησης, προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές για να ζήσετε μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας.

To Τhe View αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για καθημερινές επισκέψεις στα πολυσύχναστα σοκάκια της Μυκόνου, προσφέροντας παράλληλα στιγμές ηρεμίας και ιδιωτικότητας για όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν, απολαμβάνοντας τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα του Αιγαίου.

Για τη λειτουργία του The View, όπως και για το σύνολο του δικτύου τους, τα Aria Hotels ακολουθούν αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφαλείας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών, διασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες.

Επισκεφθείτε τα ariahotels.gr και ζήστε την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στο νησί των Ανέμων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.