Αρχική Αεροπορικά Νέα H VISTARA ξεκινά απευθείας πτήσεις ΔΕΛΧΙ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ-ΔΕΛΧΙ

H VISTARA ξεκινά απευθείας πτήσεις ΔΕΛΧΙ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ-ΔΕΛΧΙ

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 787-9 Dreamliner

Η Vistara, θα εκτελεί ειδικές πτήσεις χωρίς ενδιάμεση στάση από το Δελχί προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και αντίστροφα. Η Φρανκφούρτη είναι ο δεύτερος προορισμός της Vistara στην Ευρώπη μετά το Λονδίνο.

Τα δρομολόγια ξεκινούν στις 18 Φεβρουαρίου 2021 και αποτελούν μέρος της διμερούς «ταξιδιωτικής  γέφυρας» μεταξύ Ινδίας και Γερμανίας.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα, Πέμπτη και Σάββατο με το ολοκαίνουργιο αεροσκάφος Boeing 787-9 Dreamliner της Vistara. Το αεροσκάφος διαθέτει τρεις κατηγορίες θέσεων, Επιχειρηματική, Premium Economy και Economy.

Οι επιβάτες των δρομολογίων μεταξύ Δελχί και Φρανκφούρτης θα απολαμβάνουν δωρεάν φαγητό και ποτά σε όλες τις θέσεις και κατά την πτήση θα έχουν πρόσβαση σε πρωτοποριακή ψυχαγωγία που καλύπτει 700+ ώρες ψυχαγωγίας σε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και πολλά άλλα. Η Vistara προσφέρει επίσης δωρεάν σύνδεση στο Internet εν πτήσει, επιτρέποντας στους επιβάτες να παραμένουν συνδεδεμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης τους.

Με την επιφύλαξη των υφιστάμενων κανονισμών σχετικά με την κυκλοφορία διαμετακόμισης, οι επιβάτες θα μπορούν μέσω Φρανκφούρτης να ταξιδέψουν στην υπόλοιπη Γερμανία καθώς και στα μέλη-κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κύριος Leslie Thng, Διευθύνων Σύμβουλος της Vistara, αναφέρει: «Η Φρανκφούρτη είναι μια σημαντική προσθήκη στο δίκτυο δρομολογίων μας που ενισχύει την παρουσία μας στην Ευρώπη Πρόκειται για τη βασική πύλη προς τη Γερμανία, μια ακατάπαυστα ακμάζουσα μητρόπολη και ένα διεθνές επιχειρηματικό και εμπορικό κόμβο. Παράλληλα, η Ινδία και η Γερμανία απολαμβάνουν ισχυρούς δεσμούς σε τομείς όπως το επιχειρείν, οι επιστήμες και η τεχνολογία, γεγονός που τροφοδοτεί τη ζήτηση για ταξίδια μεταξύ των δύο χωρών. Επιπλέον, στη Γερμανία ζουν εκατοντάδες χιλιάδες Ινδοί και πολίτες Ινδικής καταγωγής. Χάρη στο νέο δρομολόγιο, οι επιβάτες από την Ινδία και τη Γερμανία θα έχουν τώρα την επιλογή να πετάξουν με την καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ινδίας, την οποία εμπιστεύονται εκατομμύρια επιβάτες για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και για τα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας».

Στο αεροσκάφος το πλήρωμα καμπίνας της Vistara θα φοράει ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE) και θα αποφεύγει κάθε μη αναγκαία αλληλεπίδραση με τους επιβάτες. Η αεροπορική εταιρεία έχει εισαγάγει νέα υπηρεσία τροφίμων και ποτών σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Οι εσωτερικοί χώροι των αεροσκαφών θα καθαρίζονται εξονυχιστικά μετά από κάθε πτήση με εγκεκριμένους καθαριστικούς παράγοντες – μια διαδικασία που περιλαμβάνει πλήρη απολύμανση όλων των επιφανειών, όπως καθίσματα, οθόνες αφής, κάδους, ζώνες ασφαλείας, τραπέζια δίσκων, πάγκους προετοιμασίας δίσκων, κ.λπ.

Η Vistara είναι η αεροπορική εταιρεία με την υψηλότερη βαθμολογία στο Skytrax και το TripAdvisor και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις “Καλύτερης Αεροπορικής”. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έξι ετών, η Vistara ανέβασε τα στάνταρντς για την αεροπορική βιομηχανία της Ινδίας, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία πτήσης στους ταξιδιώτες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.