Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

ΠΑΣΕΝΤ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση το Δ.Σ του ΠΑΣΕΝΤ, ενημερώνει τους εργαζόμενους σε τουριστικά γραφεία με όρους εποχικότητας, ότι επιτέλους εντάσσονται μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης λόγω της πανδημίας.

«Η μόνη μάχη που είναι χαμένη, είναι αυτή που δεν έχει δοθεί» επιβεβαιώθηκε πλήρως. Δικαιώθηκε ο αγώνας και η επιμονή του σωματείου μας, να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα και η μεγάλη αδικία που αφορούσε τους συγκεκριμένους εργαζόμενους.

Με πείσμα, πίστη και επιμονή, ενεργοποιώντας την ΟΙΥΕ και την ΓΣΕΕ, κινήθηκε σε πολλά επίπεδα, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν και δεν παραιτήθηκε ούτε στιγμή από τον στόχο της επίλυσης και της δικαίωσης για τους συναδέλφους.

Ετσι αυτοί οι συνάδελφοι εργαζόμενοι αυτοί που απασχολούνται ως εποχιακοί με συμβάσεις πλήρους ή μερικής απασχόλησης, και οι οποίοι δεν απασχολήθηκαν κατά την τουριστική περίοδο του 2020, θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους πεντακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ (534 €) ανά μήνα, για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2021, χωρίς να απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη.

Με την απόφαση αυτή επιτέλους δίνεται απάντηση στο δίκαιο αίτημά μας να συμπεριληφθεί και αυτή η κατηγορία των εργαζομένων στα προγράμματα στήριξης και βοήθειας.

Ο ΠΑΣΕΝΤ κόντρα στους δύσκολους καιρούς αγωνίζεται και θα συνεχίσει να παλεύει για τα δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου και βέβαια τα προβλήματα για τους εργαζόμενους δεν τελείωσαν και καθημερινά προκύπτουν νέα, για αυτό απαιτείται η μεγαλύτερη συσπείρωση και επαφή με το σωματείο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.