Αρχική Αθλητικά Προγραμματική σύμβαση για συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων μεταξύ Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Δήμου...

Προγραμματική σύμβαση για συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων μεταξύ Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Δήμου Ωραιοκάστρου  

Celestyal Cruises

Η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου, υπέγραψε σήμερα Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, κ. Παντελή Τσακίρη, που αφορά έργο συντήρησης και μικροκατασκευών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης χρηματοδοτεί μέρος των εργασιών με το ποσό των  150.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Ίδιων Πόρων.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου έχει εκπονήσει μελέτη για την εκτέλεση του έργου συνολικού κόστους 330.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασίες που προβλέπεται να γίνουν στα ανοικτά γήπεδα Ωραιοκάστρου, Νεοχωρούδας, Νέας Φιλαδέλφειας, Μεσαίου, Λητής, Μελισσοχωρίου, και στα κλειστά γυμναστήρια Ωραιοκάστρου, Νεοχωρούδας και Δρυμού.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κ. Πατουλίδου «αξιοποιούμε διαθέσιμους πόρους προς όφελος των πολιτών, στους οποίους οι κατά τόπους δήμοι της Θεσσαλονίκης προικοδοτούν σύγχρονες εγκαταστάσεις για να συμμετέχουν σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού».

«Η συνεργασία που έχουμε με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι εποικοδομητική και αποδίδει καρπούς προς όφελος όλων των δημοτών μας. Αθλητικές εγκαταστάσεις στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας θα συντηρηθούν και θα επισκευαστούν, με στόχο παραδοθούν αναβαθμισμένες προς χρήση στους κατοίκους. Ευχαριστώ θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, που στηρίζει έμπρακτα και με αμείωτο ενδιαφέρον την προσπάθειά μας να βελτιώσουμε τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Ωραιοκάστρου», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.