Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μείωση των τελών κυκλοφορίας τουριστικών λεωφορείων ΔΧ

Μείωση των τελών κυκλοφορίας τουριστικών λεωφορείων ΔΧ

ΓΕΠΟΕΤ

Στην επίλυση ενός εκ των κύριων αιτημάτων της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού προχώρησε η πολιτεία. Στο πλαίσιο αυτό η ΓΕΠΟΕΤ εκφράζει την ικανοποίησή της για την αναγνώριση έστω και την ύστατη στιγμή του δίκαιου αιτήματος του κλάδου για την μείωση των τελών κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων ΔΧ κατά 50%, ευχαριστώντας θερμά τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για την συνεχή υποστήριξη αλλά και τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο  Σταϊκούρα για την υλοποίηση του μέτρου.

Είναι κοινός τόπος ότι η μείωση στα τέλη κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων κατά 50% αποτελεί μια μικρή αναγνώριση από την Πολιτεία του συντριπτικού πλήγματος που έχουν δεχθεί τα τουριστικά γραφεία και οι επιχειρήσεις τουριστικών λεωφορείων από την πανδημία, δεδομένης και της πλήρους έλλειψης ρευστότητας που χαρακτηρίζει τον κλάδο.

Η ΓΕΠΟΕΤ τελεί εν αναμονή ικανοποίησης και των λοιπών μέτρων στήριξης που ενεργά διεκδικεί, μεταξύ αυτών, την επιδότηση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών των τουριστικών γραφείων αλλά και των λοιπών παγίων δαπανών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.