Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 3o BnB Greece Conference Πιστό στο ραντεβού του με τον κλάδο...

3o BnB Greece Conference Πιστό στο ραντεβού του με τον κλάδο short-term rentals & villas Έρχεται 25 και 26 Ιανουαρίου 2021

Οι παγκόσμιες τάσεις κάνουν λόγο για σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο που πλέον θα ταξιδεύουν οι άνθρωποι. Οι απαιτήσεις αλλάζουν. Και μαζί τους πρέπει να αλλάξουν και οι πάροχοι προϊόντων και υπηρεσιών όλης της αλυσίδας της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Μέσα σε αυτό το -ομολογουμένως- ρευστό περιβάλλον, τα short-term rentals & villas χρειάζονται τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και να αναπτυχθούν ξανά. Χρειάζονται εργαλεία για να αξιοποιήσουν τη μοναδική ευκαιρία να λάβουν έναν σημαντικό ρόλο στον κλάδο της φιλοξενίας.

Αυτά ακριβώς τα εργαλεία έρχεται για άλλη μια φορά να προσφέρει το 3o BnB Greece Conference. Ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, η 3η πανελλήνια συνάντηση των short-term rentals & villas θα γίνει διαδικτυακά, στις 25 και 26 Ιανουαρίου.

3ο BnB Greece Conference: το εργαλείο της βραχυχρόνιας

Το 3ο BnB Greece Conference, το μοναδικό συνέδριο αφιερωμένο αποκλειστικά στα short-term rentals & villas, θα αποτελέσει τον βασικό κόμβο πληροφόρησης και δικτύωσης των επαγγελματιών που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη αγορά. Δύο ημέρες γεμάτες με χρήσιμες πληροφορίες, για όσους επιμένουν να αντιμετωπίζουν με επαγγελματισμό τη βραχυχρόνια μίσθωση.

Το 3ο BnB Greece Conference:

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Ασφαλώς με ασφάλεια…

Αν και η προσωπική επαφή αποτελεί βασικό συστατικό του κλάδου της φιλοξενίας, οι υγειονομικοί κανόνες επιβάλλουν τη διεξαγωγή του 3ου BnB Greece Conference διαδικτυακά.

Στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2021, επαγγελματίες από τον κλάδο short-term rentals & villas από όλη την Ελλάδα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους το πλούσιο περιεχόμενο του συνεδρίου, εντελώς δωρεάν.

Το 3ο BnB Greece Conference μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος μόνο με προεγγραφή που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου. Το συνέδριο δε θα μεταδοθεί ζωντανά σε καμία πλατφόρμα social media.

Κάντε την εγγραφή σας χωρίς κόστος εδώ

Το πρόγραμμα αναλυτικά

Μεγάλες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς Short-Term Rentals αλλά και διακεκριμένοι επαγγελματίες θα προσφέρουν εξειδικευμένη πληροφόρηση, τις δύο ημέρες του συνεδρίου.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

14:08 | AirDNA – Opening presentation: Την έναρξη θα κάνει η παγκόσμια πλατφόρμα συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων, AirDNA. Ο Jamie Lane, Vice-President of Research της AirDNA, θα παρουσιάσει στοιχεία διαθέσιμων καταλυμάτων στις πλατφόρμες της Airbnb και της HomeAway, αναλυτικά δεδομένα κρατήσεων του 2020 για όλη την Ελλάδα και ανά περιοχές, σύγκριση στοιχείων με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τάσεις κρατήσεων, όπως αυτές διαμορφώνονται για την επόμενη σεζόν.

14:45 | Booking.com – presentation: Θα ακολουθήσει η παρουσίαση από την παγκόσμια πλατφόρμα κρατήσεων Booking.com, η οποία θα απευθυνθεί στοχευμένα στην ελληνική αγορά Short-term Rentals & Villas, με χρήσιμα αποκλειστικά στοιχεία. Η παγκόσμια πλατφόρμα καταγράφει αλλαγές στη συμπεριφορά και την εμπειρία των καταναλωτών, μετά την πανδημία. O Thibault Masson, Program Manager – Hospitality της Booking.com θα εξηγήσει πώς οι αλλαγές αυτές αναμένεται να επηρεάσουν την ελληνική αγορά.

15:15 | European Summit: Κατόπιν, το 3ο BnB Greece Conference πραγματοποιεί το European Summit για την αγορά short-term rentals & villas, με στόχο να διερευνήσει τις επιπτώσεις της κρίσης αλλά και τα νέα δεδομένα στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά. Ο Carlos Villaro Lassen, γενικός γραμματέας της European Holiday Homes Association (EHHA), θα παρουσιάσει τις δράσεις της EHHA προς τους θεσμούς της ΕΕ αλλά και τις δυνατότητες διασύνδεσης φορέων και εταιρειών. Ο Eduardo Miranda, πρόεδρος της Ένωσης Τοπικών Καταλυμάτων Πορτογαλίας (ALEP), θα παρουσιάσει τις δράσεις τους στη μεσογειακή αυτή χώρα που έχει πολλά αντίστοιχα χαρακτηριστικά με την Ελλάδα. Ο Tomer Rosenblum, Director of Sales for EMEA της Guesty, θα παρουσιάσει τα εργαλεία που αξιοποιούν οι διαχειριστές ακινήτων με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

15:50 | Holidu.com – presentation: Η Γερμανική πλατφόρμα κρατήσεων ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης Holidu.com θα ενημερώσει τους Έλληνες hosts και property managers πως μπορούν να βρίσκονται “ψηλά” στις αναζητήσεις των Γερμανών ταξιδιωτών ώστε να επιλέξουν διαμονή στα καταλύματά τους.

16:25 | Digital nomads & Remote workers: Μια νέα ομάδα ταξιδιωτών που ανέδειξε η πανδημία είναι αυτήν των remote workers και των digital nomads. Tο συνέδριο θα παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά τους και τι αναζητούν από τα καταλύματα που θέλουν να ενοικιάσουν. Στη συζήτηση θα συμμετέχει ο Head of Marketing της Holihouse, Γιώργος Βουτσής καθώς και η αρχιτέκτων Ευαγγελία Παπαδημητρίου από την HostCompass.

17:00 | Villas: Upgrading Hospitality: Η πολύ σημαντική αγορά των Villas δεν θα μπορούσε να λείπει από τη θεματολογία του 3ου BnB Greece Conference. Οι εκπρόσωποι δύο εκ των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ενοικίαση βιλών στην Ελλάδα, η White Key Villas και η Think Villa, θα αναλύσουν τα χαρακτηριστικά αυτής της αγοράς.

17:30 | Sustainability is the new luxury: Η ανάγκη για αειφορία στον τουρισμό γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ με αφορμή την παγκόσμια κρίση της πανδημίας. Επαγγελματίες που έχουν εφαρμόσει προγράμματα πιστοποίησης θα μεταφέρουν την εμπειρία τους ενώ ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών θα εξηγήσει το θέμα του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης.

18:15 | Closing remarks SODIA – PASIDA: Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ολοκληρώνουν οι Πρόεδροι των δύο συλλόγων ιδιοκτητών / διαχειριστών ακινήτων ΣΟΔΙΑ και ΠΑΣΥΔΑ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου

14:08 | STAMA – Interview: Τον νέο Σύνδεσμο Εταιρειών Βραχυχρόνιας Διαχείρισης Ακινήτων – STAMA θα παρουσιάσει ο πρόεδρός του Νάσος Γαβαλάς.

14:26 | Home Plus – Interview: Ο Λάμπρος Παλάντζας, managing director της HomePlus, θα εξηγήσει τα σχέδια και τους στόχους της εταιρείας του αλλά και τη δυναμική του BnbStore.

15:00 | Online selling channels: Η κα Στέλλα Τσιακάλου, eSales specialist, στην εταιρεία Homelia, θα εξηγήσει πώς μπορούν οι ιδιοκτήτες / διαχειριστές ακινήτων να αξιοποιήσουν τα online κανάλια για να μεγιστοποιήσουν τις κρατήσεις τους.

15:30 | Socean media: Η Κωνσταντίνα Πιερρή, ιδρυτής της Socean.eu, θα παρουσιάσει πώς μπορούν οι hosts να αξιοποιήσουν τα social media, τόσο για την προσέλκυση νέων επισκεπτών όσο και για να αυξήσουν το loyalty των ήδη πελατών τους.

16:00 – 18:00 | Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις των εταιρειών Syncbnb, Rentability, Smartbnb και Mint.

18:00 | Dynamic pricing: Από το Berkeley, Haas School of Business του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, ο Przemyslaw Jeziorski ο οποίος κατέχει την θέση του Associate Professor Of Marketing, θα μας παρουσιάσει πώς η έννοια του dynamic pricing αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, σε μια εποχή που η τουριστική δραστηριότητα έχει διακοπεί βίαια.

18:30 | Closing remarks: Οι διαχειριστές της δημοφιλέστερης ομάδας των Ελλήνων Hosts στο Facebook, με περισσότερα από 37.000 μέλη, διοργανώνουν την ετήσια συνάντηση των μελών της Airbnb Greece – Greek Hosts.

Στα πλαίσια του 3ου BnB Greece Conference θα διεξαχθεί φορολογικό webinar από το Taxheaven, στρατηγικό συνεργάτη του BnB News μεταξύ 12:00 – 14:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.