Αρχική Δήμοι Στοχευμένες δράσεις του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Στοχευμένες δράσεις του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την προσέγγιση αγορών ενδιαφέροντος του εξωτερικού. Με την προσδοκία μίας καλύτερης τουριστικής χρονιάς για τη σεζόν του 2021, ο Δήμος συμμετείχε διαδοχικά σε δύο στοχευμένες ψηφιακές δράσεις χωρίς κόστος ,ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στο διάστημα 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου, που έλαβε χώρα η έκθεση Virtual Athens International Tourism Expo,  ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κατσαράς αξιοποίησε το ψηφιακό περίπτερο του Δήμου, εντός του εικονικού stand της Περιφέρειας και συμμετείχε σε προγραμματισμένες συναντήσεις με τουριστικά γραφεία και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις αγορές της Ολλανδίας, Βελγίου, Ιταλίας, Ελβετίας, Ισραήλ, Αμερικής και άλλων χωρών. 

Ακολούθησε η συμμετοχή του Δήμου στο Virtual Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε από 8 έως και 10 Δεκεμβρίου 2020 με στόχο την Πολωνική ταξιδιωτική αγορά, μέσα από χρήσιμες επαφές με πρακτορεία και tour operators. Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά ο Δήμος έχει συμμετάσχει το τελευταίο διάστημα από αρχές Νοεμβρίου, σε τρεις συνολικά ψηφιακές τουριστικές δράσεις με αφετηρία την δωρεάν συμμετοχή που κατόρθωσε να διασφαλίσει, μαζί με πολύ λίγους ακόμη προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού της χρονιάς τη Virtual WTM 2020, 9-11 Νοεμβρίου 2020. Στη διάρκεια της συγκεκριμένης έκθεσης, οργανώθηκαν επαφές με tour operators, travel specialists, δημοσιογράφους και παραγωγούς διεθνών ταξιδιωτικών τηλεοπτικών εκπομπών από Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, ΗΠΑ και Ευρώπη. «Επόμενο βήμα μας, είναι η παρακολούθηση της επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες στις επαγγελματικές εκδηλώσεις που λάβαμε μέρος και γενικότερα ο εντοπισμός και η αξιολόγηση ευκαιριών και δυνατοτήτων προβολής και νέων συνεργασιών για τη νέα σεζόν» επεσήμανε ο κ. Κατσαράς που φρόντισε να δηλώσει «παρών» σε όλες τις δράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.