Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ ΟΛΠ Α.Ε. και Περιφέρειας Αττικής – Π.Ε....

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ ΟΛΠ Α.Ε. και Περιφέρειας Αττικής – Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων

Η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. υποδέχτηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας με βάση τις σχετικές Εγκυκλίους του Υπουργείου Υγείας,

 α) «Βασικές υγειονομικές απαιτήσεις των λιμένων-πυλών εισόδου της χώρας για την ετοιμότητα και ανταπόκριση έναντι του νέου στελέχους κορωνοϊού SARS-CoV-2» και

 β)  «Οδηγίες ετοιμότητας διαχείρισης κρουσμάτων COVID-19 σε κρουαζιερόπλοια».

Οι δύο πλευρές, μεταξύ άλλων, συμφώνησαν στα εξής:

  1. Την προσωρινή παραχώρηση από τον ΟΛΠ στην Περιφέρεια Αττικής τριών (3) αιθουσών για τη χρήση τους ως εγκαταστάσεις Δημόσιας Υγείας σε χώρο χωρικής αρμοδιότητας του ΟΛΠ στην Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από το προσωπικό της Περιφέρειας για την υγειονομική επίβλεψη της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πειραιά στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.
  2. Ο ΟΛΠ αναλαμβάνει υπεύθυνος για τον εξοπλισμό των εν λόγω εγκαταστάσεων με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία τους.
  3. Η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει τη στελέχωση με το επιστημονικό προσωπικό.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος ΔΣ της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang: «Η πρωτοβουλία αυτή που υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά πως κύριο μέλημα μας ήταν και παραμένει η διασφάλιση και προστασία της υγείας όλων των επισκεπτών και εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.