Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πιστοποίηση της Μαρίνας Φλοίσβου κατά το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018

Πιστοποίηση της Μαρίνας Φλοίσβου κατά το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018

MARINA FLISVOS (φωτο αρχείου)

Προτεραιότητα στην ασφάλεια όλων

Η LAMDA Flisvos Marina Α.Ε, με ξεχωριστή ικανοποίηση, ανακοινώνει την πιστοποίηση της Μαρίνας Φλοίσβου κατά το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018.

Η πιστοποίηση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δέσμευσης της LAMDA Flisvos Marina Α.Ε για υπηρεσίες υψηλών προτύπων ποιότητας και την προσήλωσή της στην ασφάλεια όλων, ειδικά μέσα στις πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν παγκοσμίως εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Η πιστοποίηση κατά ISO 45001:2018 από τον διεθνή όμιλο Lloyd’s Register αφορά στη λειτουργία και διαχείριση ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία. Η απόκτηση και διατήρηση της πιστοποίησης προϋποθέτει την αυστηρή τήρηση συγκεκριμένων πολιτικών μέσα από τις οποίες αναγνωρίζονται όλοι οι υφιστάμενοι, αλλά και δυνητικοί κίνδυνοι, στο εργασιακό περιβάλλον και καθιερώνονται μέτρα για την εξάλειψη, μείωση ή τον έλεγχό τους.

Πολιτική της LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. είναι να διασφαλίζει και να παρέχει υγιές, κατάλληλο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό της και όλους όσους επηρεάζονται από τις δραστηριότητες και τη λειτουργία της (πελάτες, επισκέπτες, προμηθευτές, εργολάβοι, συνεργάτες, γειτονικές εγκαταστάσεις κ.λπ.).

Σε αυτή την κατεύθυνση, αναδεικνύονται ως προτεραιότητες:

  1. Η επαρκής και συνεχής εκπαίδευση/ενημέρωση των εργαζομένων της μαρίνας, μέσω σεμιναρίων και κατάλληλων οδηγιών/ διαδικασιών σε γενικά και ειδικά θέματα Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία.
  2. Η παροχή όλων των απαιτούμενων πόρων για την απρόσκοπτη λειτουργία και διαρκή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας.
  3. Η συνεχής παρακολούθηση, τεκμηρίωση και αξιολόγηση της Υγείας & Ασφάλειας και την ανασκόπηση της παρούσας Πολιτικής με στόχο τη συνεχή βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας.

 

Ο κ. Σταύρος Κατσικάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina Α.Ε, σε σχετική δήλωσή του επισημαίνει:

Η πολιτική της LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. είναι πάνω από όλα πολιτική ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και την κοινωνία. Ειδικά στις δύσκολες περιστάσεις που βιώνουμε, είναι σημαντικό ο καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί και να γίνεται μέρος της συλλογικής προσπάθειας για να βγούμε από αυτή την περιπέτεια με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Λειτουργούμε συλλογικά, για την ασφάλεια όλων. Αυτή την αρχή υπηρετούμε στη Μαρίνα Φλοίσβου κι αυτό αναγνωρίζει και επιβραβεύει η νέα πιστοποίησή μας, καθώς από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα δώσαμε απόλυτη προτεραιότητα στην υγειονομική διαχείριση του εργασιακού περιβάλλοντος και επαναξιολογήσαμε τις δραστηριότητές μας, με σκοπό την ασφάλεια και προστασία της δημόσιας υγείας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.