Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η CELEBRITY CRUISES ΑΝΑΚΟΙNΩΝΕΙ ΝΕΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Η CELEBRITY CRUISES ΑΝΑΚΟΙNΩΝΕΙ ΝΕΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Η πολυβραβευμένη εταιρεία κρουαζιέρας προσθέτει νέα δρομολόγια, νέα λιμάνια προσέγγισης σε Καραιβική, Ευρώπη και Νότια Αμερική

Σήμερα, η Celebrity Cruises ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα δρομολογίων για τον χειμώνα  2021-2022 για την Καραϊβική, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.

Τα νέα δρομολόγια κατόπιν έρευνας αγοράς και την πολύτιμη ανατροφοδότηση των επισκεπτών και των συνεργατών, περιλαμβάνουν διευρυμένη παρουσία στη Καραϊβική με νέα επταήμερα δρομολόγια·νέα δρομολόγια στην Ισπανία και τη Πορτογαλία στην Ευρώπη·και ένα συναρπαστικό νέο homeport και νέα δρομολόγια μικρότερης διάρκειας στη Νότια Αμερική αλλά και κρουαζιέρες 14 νυχτών στην Ανταρκτική.

Τα νέα δρομολόγια συμπληρώνουν περαιτέρω τα βραβευμένα δρομολόγια της Celebrity, ειδικά σχεδιασμένα για να περιλαμβάνουν τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου και να δημιουργούν αναμνήσεις που διαρκούν πολύ μετά την αναχώρηση από κάθε προορισμό.

Και, επειδή οι διακοπές θα πρέπει να είναι ξέγνοιαστες από την αρχή, Wi-Fi, ποτά και φιλοδωρήματα είναι πλέον ’ Always includedSM’ σε κάθε Celebrity κρουαζιέρα, απλοποιώντας την πολυτελή εμπειρία διακοπών.

Η Καραϊβική

Οκτώ από τα βραβευμένα κρουαζιερόπλοια πλοία της Celebrity θα πραγματοποιούν κρουαζιέρα στις ηλιόλουστες τροπικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων πλοίων της σειράς Edge, CelebrityEdge και το  ολοκαίνουργιο αδελφάκι πλοίο Celebrity Apex — που αποτελούν από μόνα τους προορισμό. Όλα τα κρουαζιερόπλοια της Celebrity προσφέρουν μια ποικιλία από συναρπαστικά δρομολόγια, από μικρότερες κρουαζιέρες που είναι ιδανικές για ρομαντικές αποδράσεις μέχρι κρουαζιέρες πολλών διανυκτερεύσεων που σας επιτρέπουν  έχοντας στη διάθεσή σας επιπλέον χρόνο να χαλαρώσετε σε παραδεισένιους προορισμούς και να απολαύσετε περισσότερο χρόνο τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια  της Celebrity.

  • Το Celebrity Edge θα πραγματοποιεί όλη τη χειμερινή περίοδο κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων τόσο στην Ανατολική όσο και στη Δυτική Καραϊβική.
  • Το Celebrity Silhouette, ύστερα από μια αναβάθμιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο πλαίσιο του έργου αναβάθμισης Celebrity Revolution® του στόλου, θα πραγματοποιεί νέα δρομολόγια στη Νότια Καραϊβική με διανυκτερεύσεις στην Αρούμπα και το Κουρασάο.
  • Ένα άλλο ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιο, το Celebrity Summit, θα αντικαταστήσει το Celebrity Infinity για να πραγματοποιεί κρουαζιέρες τεσσάρων και πέντε νυχτών από το Μαϊάμι και κρουαζιέρες στο Μεξικό τον Δεκέμβριο του 2021.

Ευρώπη

  • Το Celebrity Infinity θα πλέει στη Μεσόγειο από το λιμάνι της Λισσαβώνας στη Πορτογαλία και προστίθεται ι μια 10νυχτη κρουαζιέρα «Τα Καλύτερα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας» καθώς και δύο νέες 7νυχτες κρουαζιέρες στην Ιβηρική Χερσόνησο με στάσεις σε πανέμορφους δημοφιλείς παράκτιους προορισμούς, όπως Palma de Mallorca, η Σεβίλλη, η Αλικάντε και η Μάλαγα στην Ισπανία·και το Πόρτο της Πορτογαλίας.
  • Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει τη νέα της υπερατλαντική κρουαζιέρα 12 νυχτών από τη Λισαβόνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, πραγματοποιώντας στάσεις σε λιμάνια στην Ισπανία και τα Κανάρια Νησιά.

Νότια Αμερική

Από το Δεκέμβριο του 2021 μέχρι το Μάρτιο του 2022, το Celebrity Infinity θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες  στη συναρπαστική ήπειρο της Νότιας Αμερικής από τα πανύψηλα Φιόρδ της Χιλής μέχρι τις τροπικές παραλίες και από τα βροχερά δάση της Βραζιλίας μέχρι την κορυφή της Ανταρκτικής. Με ένα νέο homeport, το Valparaiso της Χιλής, γνωστό ως «Μικρό Σαν Φρανσίσκο» για το πλούσιο θέατρο, τη μουσική και τη σκηνή του δρόμου, το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα παρουσιάζει:

  • Τέσσερα νέα δρομολόγια 9 έως 12 διανυκτερεύσεων που επισκέπτονται λιμάνια σε όλα τα εκπληκτικά τοπία της Αργεντινής και της Παταγονίας, ή συναρπαστικές πόλεις στην Αργεντινή και τη Βραζιλία.
  • Μια νέα 14-νύχτη κρουαζιέρα προς τον ολοένα και περισσότερο δημοφιλή προορισμό της Ανταρκτικής, για ένα σύνολο τριών κρουαζιερών

Η Celebrity Cruises εφαρμόζει τις συστάσεις του Healthy Sail Panel της δημόσιας υγείας και των επιστημόνων εμπειρογνωμόνων για την εξασφάλιση ασφαλέστερων και υγιέστερων διακοπών κρουαζιέρας σε όλες τις κρουαζιέρες της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την υγεία και τις ταξιδιωτικές συμβουλές, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.celebritycruises/travel-alert.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις προσφορές Celebrity Cruises, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.navigator.gr του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel που αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Celebrity Cruises στην Ελλάδα τη Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Σχετικά με την Celebrity Cruises:

Η Celebrity Cruises είναι συνώνυμη της μοντέρνας πολυτέλειας: σύγχρονος σχεδιασμός και ζεστοί χώροι, εμπειρίες γεύματος όπου η διαρρύθμιση των χώρων είναι τόσο σημαντική όσο το μενού, εκπληκτική εξυπηρέτηση που μόνο η Celebrity Cruises μπορεί να δώσει. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ταξιδιώτες μια πρωτόγνωρη και ασύγκριτη εμπειρία. Τα 14 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας παρέχουν διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας επισκεπτόμενα και τις 7 ηπείρους. Η Celebrity Cruises προσφέρει επίσης εντυπωσιακές ταξιδιωτικές εμπειρίες Cruisetour experiences στην Αλάσκα και τον Καναδά. Είναι μια από τις 6 εταιρίες κρουαζιέρας που λειτουργούν υπό την παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας και ταυτόχρονα κορυφαίο tour operator εισερχόμενου τουρισμού με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη.Από την ίδρυσή του το 1962, από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, έως σήμερα, το Navigator εμπιστεύονται όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises και στρατηγικός συνεργάτης των Crystal Cruises, Oceania Cruises, Silversea Cruises, Paul Gauguin Cruises, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises,Compagnie Du Ponant, Cruceros Australis,Oceanwide Expeditions,Sea Cloud Cruises, SeaDream Yacht Club,Variety Cruises, Viking Cruises, Volga Dream Cruises.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.