Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Απεργία για τις 26 Νοεμβρίου αποφάσισε η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού...

Απεργία για τις 26 Νοεμβρίου αποφάσισε η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας

Eικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ).

Σε ανακοίνωσή της η ΠΕΜΕΝ αναφέρει ότι «στους ναυτεργάτες είναι σε εξέλιξη η κατευθυντήρια γραμμή των εφοπλιστών για να επιβάλλουν σε όλες τις κατηγορίες καραβιών, συνθήκες γαλέρας, με ναυτεργάτες χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, κοινωνική ασφάλιση, συνδικαλιστικά δικαιώματα»

Παράλληλα προσθέτει ότι «συνεχίζεται ο εγκλωβισμός και ο μη επαναπατρισμός των χιλιάδων ναυτεργατών στα ποντοπόρα πλοία, οι μαζικές απολύσεις στα επιβατηγά και καμία ουσιαστική κάλυψη όλων των ανέργων».

Η ΠΕΜΕΝ καλεί όλους του ναυτικούς να συμμετέχουν με μαχητικότητα στους καταπέλτες των πλοίων και στην περιφρούρηση της απεργίας στις 26 Νοέμβρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.