Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εναρκτήριο Σεμινάριο υποδοχής πρωτοετών φοιτητών στο Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του...

Εναρκτήριο Σεμινάριο υποδοχής πρωτοετών φοιτητών στο Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Εναρκτήριο Σεμινάριο υποδοχής πρωτοετών φοιτητών στο Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού (Τ.Ο.Δι.Τ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανταποκρινόμενο στις ιδιαίτερες συνθήκες που θέτει η πανδημία του COVID-19, πραγματοποίησε το Εναρκτήριο Σεμινάριο υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 στις 18:30.

Εναρκτήριο Σεμινάριο υποδοχής πρωτοετών φοιτητών στο Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου ΑιγαίουΟ Καθηγητής Ανδρέας Παπαθεοδώρου, Αναπληρωτής Προέδρου, καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές επισημαίνοντας τις ευκαιρίες που παρέχουν οι τουριστικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ τους παρουσίασε το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών ERASMUS.  Χαιρετισμό απηύθυνε η Καθηγήτρια Μαρία Λεκάκου, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, η οποία αναφέρθηκε στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι φοιτητές εξαιτίας της υφιστάμενης κατάστασης ευχόμενη να βρεθούμε το συντομότερο όλοι από κοντά στην υπέροχη Χίο. Ο Καθηγητής Θεόδωρος Σταυρινούδης αναφέρθηκε στο όραμα και τη φιλοσοφία του Τμήματος εστιάζοντας στη δομή του Προγράμματος Σπουδών και την Εκπαιδευτική Διαδικασία.  Τέλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος κ. Ανδριϊ Παχνεβσκιϊ, ενημέρωσε τους πρωτοετείς για τη φοιτητή ζωή στο νησί και τις δράσεις που υλοποιεί ο φοιτητικός σύλλογος.

Εκπροσωπώντας τον επιχειρηματικό κόσμο του ελληνικού τουρισμού, τη διαδικτυακή εκδήλωση χαιρέτισαν οι κ. Εμμανουήλ Γκιάλας, Executive Hospitality Consultant, Στέλιος Κανέλλος, Γενικός Διευθυντής του Arina Beach Resort – S Resorts και ο Γεώργιος Βερνίκος, ιδρυτής της Vernicos Yachts AE, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και Πρόεδρος της Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδας (ΟΚΕ).

Οι φοιτητές ενημερώθηκαν για το δίκτυο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου από τον κ. Ιωάννη Αυγερινό, στέλεχος του Περιφερειακού Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών, ενώ ο κ. Στράτος Τσουκάρης, Κλινικός Ψυχολόγος, αναφέρθηκε στις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Πρόληψης Χίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στo πλαίσιo της εκδήλωσης απονεμήθηκε υποτροφία στην κ. Μαρία Ραπτοπούλου, τη φοιτήτρια που εισήχθη με τον υψηλότερο βαθμό στο Tμήμα το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κ. Αγγελική Γαϊτάνου, Προϊσταμένη της Γραμματείας του Τ.Ο.ΔΙ.Τ και η κ. Μάρη Σταθάκου, υπεύθυνη της Γραμματείας Φοιτητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.