Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνεργασία της ΥALCO με το Brown Acropol by Brown Hotels Collection

Συνεργασία της ΥALCO με το Brown Acropol by Brown Hotels Collection

Celestyal Cruises

Για τον εξοπλισμό των εστιατορίων, του bar και της κουζίνας του νέου highend αθηναϊκού ξενοδοχείου

Η YALCO, στο πλαίσιο των στρατηγικών της συνεργασιών στο χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού (HO.RE.CA.), χαιρετίζει τη συνεργασία της με το Brown Acropol by Brown Hotels Collection. Η συνεργασία αφορά στον εξοπλισμό των εστιατορίων, του bar και της κουζίνας του νέου high-end ξενοδοχείου με μοναδικής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα διεθνών οίκων αλλά και με εξατομικευμένα πορσελάνινα σκεύη που δημιουργήθηκαν ειδικά για το πρώτο των Brown Hotels στην Ελλάδα.

Σε πλήρη αρμονία με τον κοσμοπολίτικο αέρα του Brown Acropol, η YALCO εξόπλισε τους χώρους των εστιατορίων με ποτήρια και πορσελάνες οι οποίες διακοσμήθηκαν στο ειδικό διακοσμητήριο πορσελάνης της ΙΩΝΙΑ στα Οινόφυτα, με αποκλειστικά σχέδια του Brown Acropol ώστε να εξυπηρετούν την fine dining εμπειρία που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Επιπλέον, η YALCO εξόπλισε το retro bar του Brown Acropol με σκεύη που ταιριάζουν απόλυτα στο κλασικό και ταυτόχρονα hip urban περιβάλλον του, συμπληρώνοντας αρμονικά τη retro cool αισθητική τού χώρου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για τον εξοπλισμό της κουζίνας επιλέχθηκαν προϊόντα ευρωπαϊκών οίκων που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η YALCO.  

Η συνεργασία της YALCO με το Brown Acropol Hotel Athens εντάσσεται στο πλαίσιο της δυναμικής δραστηριοποίησης της εταιρείας στον τομέα του HO.RE.CA. και αφορά αφενός στον εξοπλισμό, ξενοδοχείων, εστιατορίων και χώρων μαζικής εστίασης απευθείας ή μέσω των συνεργατών της και αφετέρου την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την υποστήριξη της λειτουργίας ξενοδοχείων, εστιατορίων και κουζίνας σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, η YALCO διαθέτει in-house δημιουργικό τμήμα και διακοσμητήριο που αναλαμβάνει την εξατομικευμένη διακόσμηση των επιτραπέζιων πορσελάνινων σκευών, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο περιβάλλον στο οποίο προορίζονται να χρησιμοποιηθούν, ενώ συνήθης είναι και η πρακτική συνεργασίας με τον αρχιτέκτονα ή διακοσμητή του εκάστοτε πελάτη προκειμένου να επιτευχθεί η απόλυτη εξατομίκευση (customization). Στη συνέχεια, εξειδικευμένοι τεχνίτες αναλαμβάνουν τη διακόσμηση των πιάτων και λοιπών πορσελάνινων επιτραπέζιων σκευών, εξασφαλίζοντας ένα άριστο ποιοτικά αποτέλεσμα. Το σύνολο των υπηρεσιών αυτών, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της εταιρείας, έχουν αναδείξει την YALCO πρωτοπόρο  στο χώρο της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.