Αρχική Βραβεία Διπλή βράβευση του Holiday Inn Athens – Attica Ave. Airport West

Διπλή βράβευση του Holiday Inn Athens – Attica Ave. Airport West

Holiday Inn Athens

Το Holiday Inn Athens – Attica Ave. Airport West, τιμήθηκε με δύο χρυσά βραβεία, στα «Greek Hospitality Awards 2020», στις κατηγορίες  Best Greek Accessibility Hotel και Best Hotel Shuttle Van and Special Vehicles . Τα βραβεία διοργάνωσαν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου η ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Παρά το κλίμα αβεβαιότητας και δυσκολιών  που έχει φέρει στον τουριστικό κλάδο η πανδημία του COVID -19, η ομάδα της Αντώνης Α. Μουσαμάς ΑΕ συνεχίζει τις προσπάθειες για υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας με γνώμονα τις διαφορετικές ανάγκες των επισκεπτών της.

Η  διπλή βράβευση του Holiday Inn Athens – Attica Ave. Airport West αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία που διέπει εν γένει την ιδιοκτήτρια εταιρία: Το πάθος για τελειότητα.

Το ξενοδοχείο Holiday Inn Athens –Attica Ave. Airport West, υπήρξε ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, τα οποία πιστοποιήθηκαν με το διεθνώς αναγνωρισμένο Accessibility Pass, ενώ παράλληλα πιστοποιήθηκε και εκπαιδεύτηκε όλο το προσωπικό προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επιπρόσθετα, η υπηρεσία του Airport Shuttle, έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου αφού συνδέει δωρεάν για τους ενοίκους, το αεροδρόμιο με το ξενοδοχείο, εκτελώντας 17.500 δρομολόγια το χρόνο.

Τα Greek Hospitality Awards 2020 πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, της ΔΕΘ HELEXPO, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.