Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H IWC Schaffhausen παρουσιάζει τις νέες ταινίες της σειράς «Born of a...

H IWC Schaffhausen παρουσιάζει τις νέες ταινίες της σειράς «Born of a Dream»

Η IWC Schaffhausen υπερήφανα ανακοινώνει την κυκλοφορία του «Born of a Dream: A Man of the Future». Στο νέο αυτό επεισόδιο της φιλόδοξης σειράς ταινιών μικρού μήκους, η εταιρεία αφηγείται την ιστορία του ιδρυτή της, Florentine Ariosto Jones, έναν ρόλο που υποδύεται ο ambassador της IWC James Marsden, καθώς θεμελίωσε την IWC το 1868. Ο τρόπος με τον οποίο ο Jones ξεπέρασε τις αντιξοότητες και δεν εγκατέλειψε ποτέ, παρά τα πολλά εμπόδια που συνάντησε, αντικατοπτρίζει την ιστορία του ambassador της IWC, Tom Brady, την οποία αφηγήθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς. Διερευνώντας ακόμα περισσότερο τα κοινά στοιχεία στις ζωές των δύο αντρών, η IWC δημιούργησε μια συνδυασμένη έκδοση των δύο ταινιών, στην οποία οι ιστορίες του Brady και του Jones παρουσιάζονται παράλληλα η μία με την άλλη – ρίχνοντας έτσι μια μοντέρνα ματιά στην ιδρυτική ιστορία της IWC και στις αξίες που η εταιρεία πρεσβεύει.

Τον Ιούλιο, η IWC κυκλοφόρησε το «Born of a Dream: A Boy from San Mateo,» μια συναρπαστική ταινία μικρού μήκους η οποία περιγράφει τη ζωή του πρεσβευτή της Tom Brady καθώς αυτός κυνηγά το παιδικό του όνειρο και καταφέρνει να γίνει πρωταθλητής επιθετικός. Τώρα, στο επόμενο επεισόδιο, η Ελβετική κατασκευάστρια πολυτελών ρολογιών επικεντρώνεται στη συγκινητική ιστορία του ιδρυτή της, Florentine Ariosto Jones. O Jones, ένας νέος ωρολογοποιός από τη Βοστόνη, ονειρεύτηκε να συνδυάσει την προηγμένη βιομηχανική τεχνολογία της Αμερικής με την παραδοσιακή τέχνη των Ελβετών για την κατασκευή ρολογιών τσέπης υψηλής ποιότητας και ακρίβειας. Η ταινία «Born of a Dream: A Man of the Future», αφηγείται το ταξίδι του Jones από τη Βοστώνη στο Schaffhausen, για την δημιουργία μιας καινοτόμου ωρολογοποιίας στην Ελβετία το 1868. Αν και στο τέλος, ο Jones αναγκάστηκε να επιστρέψει στις ΗΠΑ, το αποτέλεσμα του συνδυασμού της Αμερικανικής επιχειρηματικότητας και της Ελβετικής ακρίβειας παραμένει στον πυρήνα της IWC.

«Τόσο ο F.A. Jones, όσο και ο Tom Brady τόλμησαν να ονειρευτούν το ακατόρθωτο. Με πάθος και αποφασιστικότητα, πάντα πίστευαν στον εαυτό τους και ποτέ δεν τα παράτησαν. Όταν σκεφτόμαστε την ιστορία της ίδρυσης της εταιρείας μας από την οπτική της ιστορίας του Tom Brady, βλέπουμε καθαρά ότι η σκληρή εργασία για την επίτευξη των ονείρων μας έχει καθολική και διαχρονική ισχύ. Η οπτική αυτή επίσης ρίχνει μια μοντέρνα ματιά στις βασικές αξίες που η IWC υποστηρίζει», εξηγεί η Franziska Gsell, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και πρόεδρος της Επιτροπής Βιωσιμότητας της IWC Schaffhausen.

Ακριβώς όπως ο Jones, τον ρόλο του οποίου υποδύεται στην ταινία, ο James Marsden δούλεψε σκληρά για να χαράξει το δικό του δρόμο στον τομέα του: το Χόλυγουντ. Μετά τον ξεχωριστό του ρόλο στην πολύ επιτυχημένη ταινία δράσης- animation του Jeff Fowler, Sonic The Hedgehog, τώρα παίζει στο δεύτερο κύκλο της σειράς της μαύρης κωμωδίας του Netflix, Dead to Me, ενώ υποδύεται και τον Βουλευτή Phil Crane στην σειρά του FX, Mrs. America. Εκτός από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε αμέτρητες ταινίες, όπως Shock and Awe, The D-Train, the X-Men Trilogy, Hairspray, The Notebook, Superman Returns και Enchanted, έχει επίσης εμφανιστεί και στους δύο πρώτους κύκλους της πολύ επιτυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας, Westworld. Ο Marsden είναι ambassador της IWC από το 2015.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτή την ταινία και θα εμφανιστώ στην οθόνη μαζί με τον Tom για να δείξουμε πώς αυτός και ο F.A. Jones κατάφεραν να πετύχουν, ο καθένας στον τομέα του. Το σημαντικότερο είναι να θέτεις υψηλούς στόχους και να ξεπερνάς τις δυσκολίες, όπως επίσης να έχεις αποφασιστικότητα και να δουλεύεις σκληρά. Αν και οι ιστορίες τους έχουν πάνω από έναν αιώνα διαφορά, το ταξίδι είναι διαχρονικό,» δήλωσε ο Marsden.

Εκτός από το «Born of a Dream: A Man of the Future», η IWC επίσης παρουσιάζει μια συνδυασμένη έκδοση των δύο ταινιών. Σε αυτή την εκτεταμένη έκδοση, οι ιστορίες του Brady και του Jones συνυφαίνονται με έξυπνο τρόπο. Όταν παρουσιάζονται η μια δίπλα από την άλλη, η πραγματική τους δύναμη και η καθολική τους εγκυρότητα είναι ακόμα πιο εμφανείς. Η συνδυασμένη αυτή έκδοση, ρίχνει μια μοντέρνα ματιά στην ιστορία της ίδρυσης της IWC και υπογραμμίζει την διαχρονική σημασία των βασικών αξιών που η εταιρεία πρεσβεύει.

Οι ταινίες είναι διαθέσιμες στο IWC.COM όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν και ένα σύνδεσμο για την σελίδα – www.bornofadream.com – η οποία παρέχει αναλυτικές πληροφορίες και για τις δύο ιστορίες. Οι επισκέπτες θα μάθουν μοναδικές λεπτομέρειες από τη ζωή τόσο του Tom Brady όσο και του ιδρυτή της IWC founder F.A. Jones.

Παρακολουθήστε τις ταινίες στο:

www.iwc.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.