Αρχική FedHATTA FedHATTA: Καταργούνται τα συνέδρια;

FedHATTA: Καταργούνται τα συνέδρια;

FedHATTA: Καταργούνται τα συνέδρια;
Celestyal Cruises

Κατάργηση του ορίου των 50 συμμετεχόντων στα συνέδρια, ζητά με επιστολή της στους αρμόδιους Υπουργούς η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού FedHATTA, θεωρώντας το μέτρο ισοπεδωτικό αφού δεν λαμβάνει υπόψη του ούτε τα ειδικά αυστηρά πρωτόκολλα που προβλέπονται για τη διεξαγωγή συνεδρίων, ούτε βέβαια το μέγεθος του χώρου διεξαγωγής αυτών δίνοντας τη χαριστική βολή στις επιχειρήσεις του κλάδου των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στον τομέα.
 
Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λ.Τσιλίδης «Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι ο τουρισμός, και ιδιαίτερα  ο συνεδριακός τουρισμός χρειάζεται προετοιμασία πολλών μηνών και δεν μπορεί να ακυρώνονται όλες αυτές οι προετοιμασίες, έξοδα, κρατήσεις, κ.α. μέσα σε 1-2 ημέρες. Επιπλέον δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το σκεπτικό της Πολιτείας, όταν επιτρέπει διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμοι, κηδείες, κλπ) με μέγιστο όριο τα 100 άτομα σε μεγάλο μέρος της χώρας, και περιορίζει στο μισό τον αριθμό συμμετεχόντων στα συνέδρια, μη λαμβάνοντας υπόψη ούτε καν το μέγεθος του χώρου διεξαγωγής τους. Καλούμε την Πολιτεία να αναθεωρήσει άμεσα τον εν λόγω περιορισμό και να δοθεί έμφαση στα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής συνεδρίων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.