Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος – Μαρόκο και Ελλάδα: Μια εν δυνάμει συμμαχία...

Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος – Μαρόκο και Ελλάδα: Μια εν δυνάμει συμμαχία για τον τουρισμό

Η Ομοσπονδία FedHATTA χαιρετίζει τις επαφές του Υπουργού Τουρισμού κου Χάρη Θεοχάρη, κατά την διάρκεια της 112ης Συνόδου του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

Οι συναντήσεις του με τον Υπουργό Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, τον Υπουργό Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, και την Υπουργό Τουρισμού του Μαρόκου, είχαν σαν αποτέλεσμα να συζητηθούν τα σχέδια των ομολόγων για τον τουρισμό των χωρών, και κυρίως για την ανάγκη ενίσχυσης των τουριστικών ροών.

Οι ταξιδιώτες από τις χώρες αυτές παραδοσιακά επιλέγουν την Ελλάδα για τα ταξίδια τους, και θεωρούμε ότι ήταν πολύ εύστοχη η σειρά αυτών των επαφών, για την επόμενη ημέρα του τουρισμού μας.

Η FedHATTA σε διαρκή συνεργασία με τους τοπικούς Συνδέσμους τουριστικών γραφείων των χωρών αυτών, συνεχίζει να δραστηριοποιείται και να στηρίζει την επιχειρηματικότητα των τουριστικών γραφείων μεταξύ των χωρών, αλλά και να στηρίζει την ταξιδιωτική κίνηση

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.