Αρχική General Προσφορά σχολικών ειδών για τις ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του...

Προσφορά σχολικών ειδών για τις ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου μας από την Επιτροπή Αλληλεγγύης της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού

Ο Δήμος Σαρωνικού ευχαριστεί θερμά την Επιτροπή Αλληλεγγύης της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού, η οποία χθες Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Πέτρου Φιλίππου, επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου και παρέδωσε σχολικά είδη που συλλέχθηκαν από φίλους και μέλη της Οργάνωσης για τις ανάγκες των παιδιών ευάλωτων οικογενειών του δήμου μας.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν είναι: τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μπλοκ Α4, ντοσιέ, κλασέρ, μπλοκ με διαφάνειες, αυτοκόλλητα, ετικέτες, μολύβια, γόμες, ξύστρες, χάρακες, στυλό διαφόρων χρωμάτων, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, μπλοκ ζωγραφικής, κόλλες κ.α.

«Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε λόγω της υγειονομικής αλλά και οικονομικής κρίσης κάθε προσφορά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη είναι πολύτιμη», δήλωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κατά την παραλαβή των σχολικών ειδών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.