Αρχική Δήμοι Επίσκεψη του Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικολάου στις πυρόπληκτες περιοχές

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικολάου στις πυρόπληκτες περιοχές

Τις πυρόπληκτες περιοχές των Δήμων Λαυρεωτικής και Σαρωνικού επισκέφτηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, συνοδεία των Δημάρχων Δημήτρη Λουκά και Πέτρου Φιλίππου, διαπιστώνοντας την καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά της 9ης Σεπτεμβρίου.

Για το ιστορικό της φωτιάς, την επικινδυνότητά της και τον άρτιο επιχειρησιακό συντονισμό τον ενημέρωσαν οι δήμαρχοι Λαυρεωτικής και Σαρωνικού, καθώς επίσης και για τις πρωτοβουλίες της επόμενης ημέρας, σε επίπεδο Πολιτείας και Αυτοδιοίκησης,ώστε οι πληγέντες να αποζημιωθούν γρήγορα και να θωρακιστούν οι καμένες περιοχές.

οΑπό την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα η καταγραφή όλων των ζημιών, ενώ υπογράμμισε ότι η Εκκλησία στέκεται αρωγός στους Δήμους και στους πληγέντες, με ανθρωπιστική βοήθεια και με κάθε άλλο τρόπο, προκειμένου να στηριχτούν οι πυρόπληκτοι και να επουλωθούν οι πληγές τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.